Veel gekozen opleidingen

Wil jij het verschil maken in je organisatie? Vergroot je meerwaarde en doe de vernieuwde HOFAM opleiding tot Business Controller (QC). De vernieuwde HOFAM gaat op 10 februari 2020 van start. Benieuwd naar het programma? Wij vertellen je graag meer tijdens een van onze informatiebijeenkomsten.

De opleiding Professional Controller (PC) is een opleiding waarmee jij je in 1 jaar voorbereidt op de functie en werkzaamheden van een controller. Je ontwikkelt een brede kijk op finance, waarmee jij persoonlijk en binnen jouw organisatie een groei doormaakt. Naast de inhoudelijke vakken werken we ook aan persoonlijke vaardigheden

De praktijkgerichte Cash Management opleiding gaat over het strategisch optimaliseren van kasstromen, werkkapitaal en liquiditeit en het managen van de diverse risico’s die daarmee samenhangen. Zowel in de context van de profit- als de not for profit sector.

Veel gekozen cursussen

Het verzamelen, verrijken, berekenen, interpreteren en presenteren van data is een steeds belangrijker onderdeel van het vakgebied van de controller. Maar de hoeveelheid data blijft groeien. De (business) controller, als partner van het management krijgt steeds vaker te maken met vraagstukken die de financiële administratie overstijgen.

De rol en positie van de (business) controller zijn de afgelopen jaren ingrijpend veranderd. Was de rol van de (business) controller vroeger vooral ondersteunend, tegenwoordig gaat het om het actief meedenken over strategie en beleid. De (business) controller wordt hiermee stuurman, coach en spin in het web van de organisatie.

Lean Management is een methode waarmee je continu verbeteringen en daaruit voortkomende kostenbesparingen kunt realiseren, in kleine beheersbare stappen. Uniek in de cursus Lean Management & Control is de specifieke focus van de Lean filosofie op de processen van jouw financiële afdeling (Lean Accounting).

Laat je inspireren

O.a vakinhoudelijke artikelen, interviews en updates

Wil jij meer weten over onze financiële opleidingen of cursussen?

Wil jij meer weten over onze financiële opleidingen of cursussen?

Neem contact met ons op voor vrijblijvend studieadvies

Over NIVE Opleidingen

Bij NIVE Opleidingen ontwikkelen wij financiële opleidingen en cursussen. In onze programma’s maken wij een combinatie van financiële en bedrijfskundige theorie, professionele vaardigheden en spelen we in op technologische ontwikkelingen. Zodat jij nu én in de toekomst het verschil kunt maken.

“Bij ons ontwikkel je de skills, tools en mindset om jezelf te transformeren naar een financieel businesspartner.”

Ons aanbod is onderverdeeld in korte en lange programma’s en is gesegmenteerd in twee verschillende leerlijnen, de controllersleerlijn en de business finance leerlijn. Op deze website vind je meer informatie over alle financiële opleidingen en cursussen die wij aanbieden. Wil jij weten of een opleiding of cursus bij je past? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze studieadviseurs.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van NIVE Opleidingen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, productaanbod, aanbiedingen en ontvang tips & tricks van docenten.

Plan een adviesgesprek