Case study Imtech

Een event in samenwerking met HighQ.

Waar denk jij aan als je de naam Imtech hoort?

Wellicht net als vele anderen aan de grootschalige fraude in Duitsland en Polen met als gevolg dat het bedrijf uiteindelijk failliet is gegaan. Maar, is dit de enige reden waarom het zo fout is gegaan met Imtech? En welke lessen zijn hieruit te leren?

In de nieuwe case study Imtech wordt door middel van interactie en diverse perspectieven gezocht naar antwoorden op deze vragen. Daarnaast wordt stilgestaan bij actuele ontwikkelingen in de vele rechtszaken die op dit moment over de zaak lopen en die nog steeds regelmatig de voorpagina’s van de dagbladen vullen.

Dit evenement vindt plaats op dinsdag 1 oktober 2019 en wordt georganiseerd door HighQ brengt Finance verder, NIVE Opleidingen en 4Partners.

Meer weten of direct aanmelden?

Over de spreker - Francis Bouman

De bijeenkomst wordt gegeven Francis Bouman. Francis is een ervaren trainer en als freelance docent en examinator verbonden aan Business Universiteit Nyenrode, waar hij in 2018 is verkozen tot beste docent voor de master opleiding accountancy. Hij heeft het debacle bij Imtech persoonlijk geanalyseerd en de case study gemaakt. Wij verwachten dat het een interactieve en leerzame bijeenkomst zal worden.

Bekijk hier het profiel van Francis Bouman.

Het programma

  • 16.30 uur – 17.30 uur: Binnenloop inclusief diner
  • 17.30 uur – 19.00 uur: Study case Imtech deel I
  • 19.00 uur – 19.15 uur: Pauze
  • 19.15 uur – 20.45 uur: Study case Imtech deel II
  • 20.45 uur – 21.30 uur: Afsluitende borrel

PE-uren 3

 

Met het volgen van dit programma kunt u 3 PE-punten behalen.

Praktische informatie

Partner - HighQ brengt finance verder.

HighQ is al meer dan 25 jaar onderscheidend in het aanbieden van totaaloplossingen binnen Finance & Control met (tijdelijke) inzet van goed opgeleide (HBO of WO), ervaren en enthousiaste financials die met passie, plezier en gezond boerenverstand er voor zorgen dat Controllers, Finance Managers en CFO’s niet meer wakker liggen van onderbezetting, achterstanden, onvoldoende managementinformatie, procesoptimalisaties of een gebrek aan control.

HIGHQ | info@highq.nl | 0348 460 411

Annuleringsvoorwaarden

Indien jij je hebt aangemeld en toch onverhoopt niet aanwezig kunt zijn, zijn wij helaas genoodzaakt om annuleringskosten in rekening te brengen. Kosteloos annuleren kan t/m 13 september 2019, daarna zijn wij genoodzaakt om €50 annuleringskosten in rekening te brengen. Afmelden kan bij NIVE Opleidingen. Neem hiervoor contact op via 033-4229900 of mail naar info@niveopleidingen.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van NIVE Opleidingen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, productaanbod, aanbiedingen en ontvang tips & tricks van docenten.

Plan een adviesgesprek