Duur

8 lesdagen

Amsterdam van 14.00 - 21.00 uur
Leusden van 10.00 - 17.00 uur
Niveau
HBO (+)
44 PE-uren
Investering
€ 3.495 exclusief BTW Lesmateriaal en locatiekosten zijn inbegrepen.
Data en locatie
 

Bedrijfsfuncties in control

Leer meedenken met de business
  • U ontwikkelt uw rol als gesprekspartner in de organisatie
  • U kent de trends en ontwikkelingen op het gebied van bedrijfsprocessen, innovatiemanagement, operations management, HR, inkoop en marketing
  • U ontwikkelt uw analytische vaardigheden, om niet alleen vanuit de cijfers, maar ook vanuit de business te redeneren

Meer informatie? Download de brochure

Downloaden

Beschrijving

Van u als controller wordt tegenwoordig meer gevraagd dan alleen cijferkennis. Analytische vaardigheden komen goed van pas als uw collega’s van HR, marketing, inkoop, productie of verkoop om uw advies vragen. Wordt u bij productontwikkeling, investeringsvoorstellen of bij het aangaan van leverancierscontracten gevraagd om mee te denken? De business partner stelt de goede vragen op het juiste moment, en kan de verschillende belangen en consequenties van beslissingen organisatiebreed overzien.

Tijdens de uitgebreide cursus Bedrijfsfuncties in control van NIVE Opleidingen komen de verschillende disciplines van de organisatie aan bod. U leert hoe u vanuit uw controllersrol hier naar kijkt, zodat u kunt helpen sturen op het beste resultaat. Aan bod komen onderwerpen als marketing- en HR-accountability, inkoop, voorraadbeheer en capaciteitsmanagement, bedrijfsprocessen, operations en de implicaties van innovatie op management control.

Werkwijze

De cursus Bedrijfsfuncties in control is onderdeel van de HOFAM opleiding van NIVE Opleidingen. De cursus bestaat uit 8 lesdagen, verdeeld over een periode van ruim 3 maanden. U volgt ongeveer eens per twee weken een lesdag.

Tijdens de cursus maakt u verschillende schriftelijke opdrachten die de docent beoordeelt. Indien u deze met goed gevolg aflegt, krijgt u een vrijstelling voor het vak bij het eventueel volgen van de volledige HOFAM opleiding bij NIVE Opleidingen. Ook krijgt u €3.000 reductie op de prijs van de HOFAM. Voor het behalen van het certificaat en de pe-uren is alleen deelname aan de lessen vereist.

U gebruikt tijdens de cursus verschillende boeken die u zelf bestelt. De kosten hiervoor zijn ongeveer €160.

Voor wie

De cursus Bedrijfsfuncties in control is voor controllers die hun helikoperview en rol als gesprekspartner in de organisatie verder willen ontwikkelen. U heeft minimaal HBO werk- en denkniveau om aan de cursus te kunnen deelnemen.

N.B. Deze cursus is uitgesloten van de mogelijkheid om als HOFAM keuzevak te volgen. De cursus is reeds opgenomen in het reguliere curriculum van de HOFAM.

Startdata cursus

incompany
Incompany
individueel
Open

Deze cursus is beschikbaar als incompany en open inschrijving.

Meer over incompany
^