Duur

2 dagen

Dag 1 van 09:30 - 20:00 uur (incl. diner en overnachting), dag 2 van 09:30 - 17:00 uur
Niveau
HBO (+)
15 PE-uren
Investering
€ 1.995 exclusief BTW Lesmateriaal en locatiekosten zijn inbegrepen.

NIVE Alumni ontvangen 10% korting. Bekijk de voorwaarden.
Data en locatie
 

Business Controller met Impact

Vergroot uw waarde als business partner
  • Nieuwe verfrissende inzichten in het vakgebied en in uw functie als Business Controller
  • Maak een concreet actieplan voor het vergroten van uw waarde binnen uw organisatie
  • Word een waardevolle business partner voor het management en/of directie
  • Ontvang na het afronden van de cursus Business Controller met Impact 15 PE uren.

Meer informatie? Download de brochure

Downloaden

Beschrijving

De rol en positie van de (business) controller zijn de afgelopen jaren ingrijpend veranderd. Was de rol van de (business) controller vroeger vooral ondersteunend, tegenwoordig gaat het om het actief meedenken over strategie en beleid. De (business) controller wordt hiermee stuurman, coach en spin in het web van de organisatie.

Wat u als (business) controller nodig heeft om dit te bereiken is de basis van de interactieve cursus Business Controller met Impact. De nadruk in de cursus ligt op het aanreiken van verfrissende inzichten en pragmatische handvatten waarmee u direct aan de slag kunt in uw organisatie. Naast de ‘hard skills’ is er aandacht voor de benodigde ‘soft’ skills. Het vak van de controller staat centraal. De cursus Business Controller met Impact helpt u te transformeren van financiële informatiegever tot business partner.


Lees hier het interview met de docenten van de cursus Business Controller met Impact de heer L.M.J. (Bert) Gadellaa RA MMC en de heer drs. H. (Hidde) van der Wal.


Werkwijze Cursus Business Controller met impact

Kernwoorden voor deze cursus zijn; prikkelend, uitdagend en verfrissend. Afstand nemen van de gebaande paden, met aandacht voor kritische reflectie op het vak om aan de hand van de daarmee verkregen inzichten de eigen rol in te kunnen vullen. Er is veel interactie, energie en dynamiek met de docenten en deelnemers. Het programma laat zich omschrijven als ambitieus en professioneel dat met gepaste trots op het vak op een soms ludieke manier wordt gebracht.

Elk onderwerp in de cursus wordt behandeld in de vorm van een beknopte theoretische inleiding, het aanreiken van instrument(en) tot succes, het oefenen met het onderwerp en de aangeboden stof door middel van ‘cases’ en het uitwisselen van eigen ervaringen. Per onderwerp wordt ruimte geboden om elementen voor uw eigen actieplan te benoemen, zodat u na de cursus gelijk aan de slag kunt.

Voor wie is de cursus Business Controller met impact geschikt?

De cursus Business Controller met Impact is bedoeld voor de controller en financieel professional die in zijn functie een verdiepingsslag wil maken. Aan deze cursus hebben eerder Financial Controllers, Concern Controllers, Business Controllers, Managers Finance & Accounting, Managers Planning & Control en Financieel directeuren met succes deelgenomen.

Oud deelnemer aan het woord

Corinne Abbekerk - Cursus Business controller met impact"Beide docenten hebben ervoor gezorgd dat ik de tweedaagse cursus als zeer positief heb ervaren. Afwisseling tussen theorie en het samenwerken tijdens het uitwerken van de casussen is prima. Erg leerzaam, veel onderdelen meegenomen om toe te passen in mijn huidige functie. Kortom: zeer tevreden!".

Corinne Abbekerk
Professional Controller bij Gemeente Apeldoorn.

Startdata cursus

incompany
Incompany
individueel
Open

Deze cursus is beschikbaar als incompany en open inschrijving.

Meer over incompany
^