Duur

3 dagen en individuele coaching

van 10.00 - 17.00 uur
Niveau
HBO (+)
19 PE-uren
Investering
€ 2.995 exclusief BTW Lesmateriaal en locatiekosten zijn inbegrepen.

NIVE Alumni ontvangen 10% korting. Bekijk de voorwaarden.
Data en locatie
 

Persoonlijke effectiviteit voor (Business) Controllers

In de cursus Persoonlijke effectiviteit voor (Business) Controllers leert u hoe u effectief een plek aan tafel krijgt en houdt.
  • U kunt uw boodschap met overtuiging brengen en u weet uzelf daadkrachtig te presenteren.
  • U weet professioneel om te gaan met lastige dilemma's die zich voordoen in uw vakgebied.
  • U werkt beter en effectiever samen met anderen.
  • U vergroot uw zelfvertrouwen en invloed binnen de organisatie.

Meer informatie? Download de brochure

Downloaden

Beschrijving

Als controller bent u de business partner van het management. U geeft informatie, adviseert het management en geeft uitleg over de betekenis van de cijfers. Hierbij is niet alleen uw vakkennis, maar zijn zeker ook uw persoonlijke vaardigheden een belangrijke voorwaarde voor succes. Tijdens de cursus Persoonlijke effectiviteit voor (Business) Controllers werkt u doelgericht aan het concreet verbeteren van uw effectiviteit als controller.

De cursus Persoonlijke effectiviteit voor (Business) Controllers is opgebouwd vanuit de succesfactoren van een effectieve controller, waarbij overtuigingskracht, lef, invloed en zelfkennis belangrijke elementen zijn. U krijgt antwoord op een aantal relevante vragen. Hoe zien anderen u en hoe kunt u daar specifiek uw voordeel mee doen? Hoe krijgt en houdt u effectief een plek aan tafel? U leert het politieke spel in de organisatie mee te spelen, effectief te communiceren en uzelf met overtuiging te presenteren.

Werkwijze cursus Persoonlijke effectiviteit voor (Business) Controllers

De cursus Persoonlijke effectiviteit voor (Business) Controllers is een programma waarin veel aandacht uitgaat naar het individu. Dit komt zowel in de intake, als tijdens de gezamenlijke bijeenkomsten en de individuele afsluiting terug. Er is veel ruimte om uw eigen ontwikkel- en groeikansen te ontdekken. Daarnaast gaat u uitgebreid en direct aan de slag met het praktisch oefenen van vaardigheden die bruikbaar zijn in uw functie als (Business) Controller.

Voor wie is de cursus Persoonlijke effectiviteit voor (Business) Controllers geschikt?

De cursus is bedoeld voor controllers die meer invloed willen uitoefenen, willen groeien op hun vakgebied, met minimaal een hbo werk en denkniveau.

Startdata cursus

incompany
Incompany
individueel
Open

Deze cursus is beschikbaar als incompany en open inschrijving.

Meer over incompany
^