Duur

3 dagen

Dag 1 van 10:00 tot 22:00 uur, dag 2 en 3 van 10:00 tot 17:00 uur
Niveau
HBO (+)
22 PE-uren
Investering
€ 1.995 exclusief BTW Lesmateriaal en locatiekosten zijn inbegrepen.

NIVE Alumni ontvangen 10% korting. Bekijk de voorwaarden.
Data en locatie
 

Effectief en overtuigend adviseren voor financials

Verbinden, beïnvloeden, overtuigen en resultaten bereiken
  • U brengt uw adviesvaardigheden naar een hoger niveau
  • U leert uw eigen adviesstijl herkennen en op authentieke wijze gebruiken
  • U kunt effectief omgaan met weerstand en lastige situaties
  • U leert met vertrouwen en op geloofwaardige wijze uw adviesrol te vervullen

Meer informatie? Download de brochure

Downloaden

Beschrijving

Financials krijgen steeds meer een te maken met adviseren. Zij krijgen een adviserende rol in de organisatie. Maar succesvol adviseren vraagt om veel meer dan inhoudelijke kennis alleen. Het is daarom belangrijk om als adviseur vanaf het begin een goede samenwerkingsrelatie op te bouwen. Een goede adviseur kan de vraagstelling verhelderen en het belangen- en krachtenveld goed inschatten. Het omgaan met verschillende belangen, de eigen rol en positie bepalen, invloed uitoefenen op de besluitvorming en met weerstanden om kunnen gaan, zijn cruciale vaardigheden. Professioneel adviseren vraagt om inzet van de eigen persoonlijkheid en rolbewustzijn. Vanuit deze invalshoeken is de cursus ‘Effectief adviseren voor financials’ opgezet. De eigen adviespraktijk en casuïstiek van de deelnemers staan hierin zoveel mogelijk centraal.

Werkwijze

Voorafgaand aan de cursus vult u een persoonlijk intakeformulier in. Op deze manier zal de docent het programma verder op maat maken. Tijdens de training wordt er gewerkt met een persoonlijk actieplan, praktijkopdrachten en een bedrijfsacteur, waardoor de training een zeer praktische benadering heeft. De cursus start met twee dagen incl. één avond. Na circa drie weken is er een terugkomdag.

Voor wie

De cursus effectief adviseren voor financials is bedoeld voor alle financials in zowel profit- als non-profit organisaties die hun adviserende rol verder willen ontwikkelen en professionaliseren.

Startdata cursus

incompany
Incompany
individueel
Open

Deze cursus is beschikbaar als incompany en open inschrijving.

Meer over incompany
^