Duur

5 daagse summerschool

6 daagse najaar 2018

Summerschool 09.00 - 17.30 uur

Najaar 10.00-17.00
Niveau
HBO (+)
n.v.t. PE-uren
Investering
€ 2.995 exclusief BTW Lesmateriaal en locatiekosten zijn inbegrepen.

NIVE Alumni ontvangen 10% korting. Bekijk de voorwaarden.
Data en locatie
 

Finance for non financials

Neem betere beslissingen met scherpere kennis van finance
  • Analyseer de huidige financiële situatie van uw organisatie.
  • Geef met kengetallen betekenis aan de cijfers en de wereld achter de cijfers.
  • Krijg inzicht in de financiën van de organisatie.
  • U weet beslissingen over toekomstige investeringen helder te verantwoorden.

Meer informatie? Download de brochure

Downloaden

Beschrijving

U bent als manager (mede)verantwoordelijk voor het verbeteren van het bedrijfsresultaat en het beheersen van de kosten. De investerings-vraagstukken waarmee u regelmatig wordt geconfronteerd hebben direct consequenties voor de winstgevendheid en continuïteit van de organisatie. Inzicht in de financiën van de organisatie is daarom essentieel. Een betere kennis van financieel management zorgt ervoor dat u beslissingen op ratio kunt funderen. U weet betekenis te geven aan de cijfers en de wereld achter de cijfers.

Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij uw voorkennis bestaat de cursus finance for non financials uit twee modules: Grondslagen van Financieel Management en Advanced finance for non financials. Deze zijn ook apart van elkaar te volgen. De eerste module geldt als fundering voor de tweede module, die een verdieping is.

De cursus in een video van 2 minuten uitgelegd

finance for non financials - NIVE Opleidingen

Werkwijze

Tijdens de lessen worden veelvuldig praktijkvoorbeelden aangehaald, waardoor de theorie meer gaat leven. Van u wordt verwacht dat u voorbereidingen thuis uitvoert, waardoor de lesuren met de docent maximaal worden benut. U gaat zelf aan de slag met de cijfers, waardoor effectiever naar een hoog niveau van begrip en kennis wordt toegewerkt. Zo komt u in korte tijd tot de kern en behaalt u een optimaal leerresultaat. Het is daarnaast mogelijk eigen cijfermateriaal in te brengen tijdens de lessen, om zo de kennis direct te vertalen naar uw praktijk en bedrijfsvoering.

Voor wie?

De cursus finance for non financials is ontwikkeld voor managers en professionals die hun inzicht in financieel management willen verbreden en verdiepen. De kennis is direct toepasbaar in de praktijk.

Startdata cursus

incompany
Incompany
individueel
Open

Deze cursus is beschikbaar als incompany en open inschrijving.

Meer over incompany
^