Duur

3 dagen

10.00 - 17.00 uur
Niveau
HBO (+)
18 PE-uren
Investering
€ 1.795 exclusief BTW Lesmateriaal en locatiekosten zijn inbegrepen.

NIVE Alumni ontvangen 10% korting. Bekijk de voorwaarden.
Data en locatie
 

HOFAM Update

Actualiseer uw verworven kennis en vaardigheden
  • U heeft uw HOFAM kennis weer helemaal up-to-date.
  • U beschikt over nieuwe kennis en inzichten, die van toepassing zijn op uw vakgebied.
  • Over onder andere praktisch onderhandelen, marketing accountability, bedrijfsfinanciering en Governance, Risk & Compliance.

Meer informatie? Download de brochure

Downloaden

Beschrijving

De ontwikkelingen in de markt gaan snel. Het is voor u, als financieel professional, van belang om uw kennis en competenties continu te actualiseren en te verdiepen. De HOFAM update is daar een goed programma voor.

Na het behalen van uw HOFAM-diploma heeft u de titel Qualified Controller verkregen. Met de cursus HOFAM update geeft u uw QC-titel een passend vervolg. De cursus biedt u de mogelijkheid om kennis en praktijkervaringen met collega-controllers en HOFAM-docenten te delen en uw voordeel te doen met hun inzichten. Het programma is ontwikkeld in samenwerking met de docenten van de HOFAM opleiding. Relevante actualiteiten op verschillende hoofdgebieden van de controllersopleiding komen aan bod. Thema’s als onder andere externe verslaggeving, praktisch onderhandelen, marketing accountability, bedrijfsfinanciering en Governance, Risk & Compliance passeren de revue. Het programma is een verdieping op de eerder verworven kennis en vaardigheden.

Werkwijze

De docenten wisselen inleidingen en presentaties af met praktijkcases, discussies en werkopdrachten.

Voor wie?

De HOFAM Update is toegankelijk en relevant voor alle financials die tenminste post-HBO werk en denkniveau hebben. Het programma is bedoeld voor (Qualified) Controllers die hun kennisniveau willen actualiseren en verdiepen.

Startdata cursus

incompany
Incompany
individueel
Open

Deze cursus is beschikbaar als incompany en open inschrijving.

Meer over incompany
^