Overzicht van alle cursusclusters

NIVE Opleidingen investeert graag in uw persoonlijke ontwikkeling. Hiervoor bieden wij controllers en financiële professionals praktijkgerichte en compacte cursussen, op HBO(+) niveau, gericht op vakinhoudelijke kennis en vaardigheden op het gebied van Financieel Management & Controlling.

De cursussen richten zich op het ontwikkelen van specifieke kennis en vaardigheden, hierbij wordt niet alleen rekening gehouden met de benodigde “hard skills”, maar ook met de benodigde “soft skills”.

Werkwijze

Bij de ontwikkeling van nieuwe programma’s werkt NIVE Opleidingen samen met toonaangevende bedrijven om optimaal aan te sluiten bij actualiteiten in de markt. Door de inhoudelijke focus en deskundigheid van de docent zijn de cursussen doeltreffend. In korte tijd worden de deelnemers de meest actuele kennis, trends en ontwikkelingen in het vakgebied bijgebracht.

Tijdens de cursussen wordt de theorie middels aansprekende casuïstiek vertaald naar praktijksituaties. Bovendien krijgen de deelnemers de gelegenheid om in kleine setting, cases uit hun eigen organisatie in te brengen en te bespreken met experts uit de praktijk. De gebruikte werkvormen zorgen ervoor dat de theorie handen en voeten krijgt en direct kan worden toegepast in de eigen praktijk.

Met een cursus behaalt u blijvend resultaat. U verdiept uw kennis waarmee u ‘in control’ blijft en vergroot uw vaardigheden waarmee u méér rendement uit uw functie haalt en waarde toevoegt aan uw organisatie.

NIVE Opleidingen is geaccrediteerd door de NBA voor het verstrekken van PE-punten en CEDEO-gecertificeerd voor zowel de open als voor de Incompany opleidingen.

Onze visie op onze opleidingen

“In control zijn” is nog nooit zo belangrijk geweest als nu! Mensen die dit werkveld beheersen, goede financiële professionals zoals controllers, worden hierin geacht de rol te vertolken van business partner en steunpilaar van het management. Het is dan ook de missie van NIVE Opleidingen om financiële professionals hiertoe op te leiden…

Meer over onze visie

Waarom u kiest voor NIVE Opleidingen?

  • Zeer praktijkgericht: direct toepasbaar
  • Leren van medestudenten uit diverse branches
  • Zeer ervaren docenten uit de praktijk
  • Veel gevraagd in vacatures
  • Hoge beoordeling door deelnemers
  • 30 jaar ervaring; 7000 financials gingen u voor

Lees meer over NIVE Opleidingen