Ontvang €1000,- opleidingsbudget van de overheid via het STAP-budgetLees hier meer over de regeling

Maak kennis met onze nieuwe Digital Finance opleidingen

Maak kennis met onze nieuwe Digital Finance opleidingen

Data driven finance

Word een digital controller: leer data optimaal gebruiken en help jouw organisatie groeien

Het belang van data wordt bij veel organisaties inmiddels wel ingezien. Maar wat doe en kun je (nog meer) met die grote hoeveelheid aan data en bijbehorende datastromen? Durf jij blind te vertrouwen op de huidige output, of twijfel je over de manier waarop de data is geïnterpreteerd?

Met alle nieuwe technologieën en methoden is het als financial belangrijk om het overzicht te bewaren en verbanden te leggen. In deze opleiding leer jij je data goed te begrijpen, correct te interpreteren en visueel inzichtelijk te maken aan de hand van een interactief dashboard.

IT for Financials: geef sturing aan de digitale transformatie

Ontwikkel een strategische blik op digitalisering en realiseer effectief veranderingen

De digitale transformatie zorgt voor een fundamentele verandering van operationele processen, businessmodellen, waardeproposities en klantinteractie. Het heeft impact op organisaties én op jou.

De digitale transformatie vraagt om visie, leiderschap en aanpassingsvermogen. Om betrouwbare en relevante stuurinformatie beschikbaar te krijgen en datagedreven beslissingen te kunnen nemen, is een strategische blik en sturende rol in de digitalisering noodzakelijk.

Als team aan de slag met Digital Finance?

Kies jij liever voor een team-brede aanpak? Wil je dat het team beschikt over de juiste kennis en vaardigheden om future proof te zijn? Dan zijn er ook tal van incompany mogelijkheden en maatwerkprogramma’s die we kunnen creëren. Of je nu op zoek bent naar een korte training van twee dagen of een ontwikkelprogramma dat maanden duurt, alles is mogelijk. Bovenstaand aanbod geeft slechts een richting aan, maar door ons grote netwerk is veel mogelijk. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ook interessant voor jou?

Plan een adviesgesprek