Over Cynthia Moné

De cursus ‘Effectief en overtuigend adviseren voor financials’ wordt verzorgd door Cynthia Moné, evenals een onderdeel van de cursus Persoonlijke effectiviteit voor (business) controllers. Cynthia is in Leiden afgestudeerd als sociologe en organisatiekundige.

Daarnaast heeft zij vele bedrijfsopleidingen gevolgd waaronder Managementdrives, Rationele emotieve training, Training voor trainers en is zij door de American Board of NLP gecertificeerd als master en coach in Humanistische neurolinquistische psychologie.

Ze is lange tijd, ook internationaal, werkzaam geweest als docent, management development consultant en leidinggevende en werkt sinds 1998 als zelfstandig trainer/coach en adviseur. Ze richt zich op de ontwikkeling van mensen in organisaties, waarbij zij intenties van mensen weet om te zetten tot effectief gedrag. Cynthia is al ruim 20 jaar betrokken bij NiVE en daardoor goed bekend met de doelgroep.


‘Mijn stijl van werken wordt gekenmerkt als direct, no-nonsense, enthousiast en betrokken. Ik houd van afwisseling in werkvormen en sluit hierdoor aan bij verschillende leerstijlen van mensen. Mijn belangrijkste drijfveren zijn het raken en in beweging zetten van mensen en hen helpen al hun mogelijkheden te ontdekken en benutten.’