Lees hier de updates rondom de Corona-maatregelen.

Financieringsmogelijkheden

Lees hier meer over btw-vrijstelling en het STAP-budget

Opleidingen btw-vrij afnemen

Sinds 1 januari 2011 kun je ervoor kiezen om opleidingen vrijgesteld van btw af te nemen. Dit maakt het voor privépersonen en niet btw-plichtige organisaties, zoals overheidsinstellingen, banken en verzekeringsmaatschappijen een stuk aantrekkelijker om opleidingen in te kopen.

Als je opleidingen van NIVE Opleidingen (onderdeel van het in het CRKBO opgenomen bedrijf Freia Trainingen ) vrijgesteld van btw wilt afnemen, betaal je in plaats van 21% btw, een toeslag van 10% op de opleidingskosten, accommodatiekosten en examenkosten.

Wil je onze opleidingen vrijgesteld van btw afnemen, of hierover meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met onze studieadviseur 033-4229900.

STAP-budget

Ben jij nieuw op de arbeidsmarkt en wil je je als young professional ontwikkelen? Of ben je net voor jezelf begonnen en wil je snel bijscholen? Dan helpt de overheid je graag een handje mee door vergoeding uit te keren. Je kunt voor verschillende opleidingen, trainingen en cursussen een vergoeding aanvragen van maximaal € 1.000 per jaar om zo jouw positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. Deze vergoeding van de overheid heet het STAP-budget. Ook wanneer je als alumni nog lang niet uitgeleerd bent en staat te popelen om nog een training te volgen, kan het STAP-budget interessant voor je zijn.

Lees meer over het STAP-budget en hoe je deze vergoeding kunt aanvragen.

Lees meer

Plan een adviesgesprek