HOFAM vak O&M online
Herexamen

Als je examen doet in het reguliere tempo van je leergang dan ontvang je van NIVE Opleidingen automatisch een uitnodiging voor het examen. Daarvoor hoef je je dus niet apart aan te melden.

Als je wil deelnemen aan een herexamen of een uitgesteld 1e examen dan dien je wel zelf aan te melden. Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk 1 week voor aanvang van het examen.

Kosten (her)examens

De kosten voor het (her)examen HOFAM vak O&M zijn € 225,- excl. BTW. Aanmelding voor dit examen is bindend. Kosteloos annuleren is mogelijk tot 3 weken voor examendatum. Indien te laat geannuleerd of bij niet verschijnen zonder bericht wordt € 25,- exclusief BTW in rekening gebracht.

Lesmateriaal

Het lesmateriaal wordt klaargezet in Osiris. Ga naar https://nive.freia.nl/osiris_student_nivprd/StartPagina.do om in te loggen.

Locatie

Het (her)examen wordt gehouden bij BCN Utrecht Daltonlaan. BCN is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Bij BCN Utrecht Daltonlaan kan je gratis parkeren op P1 en P2. Bekijk hier de routebeschrijving.

{{ tab.tab_naam }}

{{ field.naam }} *
Vorige

Uw gegevens worden verstuurd. Even geduld alstublieft...

Aan het laden...

Plan een adviesgesprek