HOFAM (QC) opleidingen nu ook te volgen als avond- en weekendvariant

Financials hebben een volle agenda, maar dat moet de ontwikkeling van professionals niet in de weg zitten. Sinds maart 2021 bieden we de mogelijkheid om de HOFAM opleidingen ook op zaterdag en maandagavond te volgen. Ideaal voor iedereen die een doordeweekse dag niet zomaar kan vrijmaken voor een opleiding, maar zich wel verder wilt ontwikkelen tot Qualified Controller.

Met deze nieuwe variant bieden we de vertrouwde HOFAM opleiding aan in de vorm van een unieke mix van klassikale en online lessen. Dat wil zeggen dat iedere eerste lesdag van een vak op zaterdag of maandagavond klassikaal plaatsvindt. De overige dagen vinden online plaats. Hiermee bieden we meer flexibiliteit en kost het minder reistijd.

Meerwaarde voor nu en de toekomst

Als enige opleiding in Nederland staan bij HOFAM kennis, professionele vaardigheden én persoonlijke ontwikkeling centraal. Naast de theorie van Financial Control, Business Management en Business Control besteden we veel aandacht aan technologische ontwikkelingen. Zo zijn Qualified Controllers niet alleen nu, maar ook in de toekomst van meerwaarde.

De HOFAM opleidingen nu in drie variaties te volgen

De HOFAM is nu te volgen als dagopleiding, middag-/avond opleiding en op zaterdag/maandagavond.

Wil je meer te weten komen over onze HOFAM opleidingen?
Download dan de HOFAM brochure.