Ontvang €1000,- opleidingsbudget van de overheid via het STAP-budgetLees hier meer over de regeling

HOFAM opleidingen voor de druk bezette professional

Financials hebben een volle agenda, maar dat zit de ontwikkeling van professionals niet meer in de weg. Daarom bieden we vanaf maart 2021 de mogelijkheid om de HOFAM ook op zaterdag en maandagavond te volgen. Ideaal voor professionals die een doordeweekse dag niet zomaar kan of wil vrijmaken voor een opleiding, maar zich wel verder wil ontwikkelen tot Qualified Controller.

Met deze nieuwe variant bieden we de vertrouwde HOFAM opleiding aan in de vorm van een unieke mix van klassikale en online lessen. Dat wil zeggen dat iedere eerste lesdag van een vak op zaterdag of maandagavond klassikaal plaatsvindt. De overige dagen vinden online plaats. Hiermee bieden we meer flexibiliteit en minder reistijd voor de deelnemers.

Meerwaarde voor nu en de toekomst

Als enige opleiding in Nederland staan bij HOFAM kennis, professionele vaardigheden én persoonlijke ontwikkeling centraal. Naast de theorie van Financial Control, Business Management en Business Control besteden we veel aandacht aan technologische ontwikkelingen. Zo zijn Qualified Controllers niet alleen nu, maar ook in de toekomst van meerwaarde.

De HOFAM opleidingen nu in drie variaties te volgen

Met de aanvulling van de weekendvariant zijn de HOFAM opleidingen nu te volgen in drie variaties:

  • dagopleiding
  • middag-/avond opleiding
  • zaterdag/maandagavond.

Wil je meer weten over waarom de HOFAM van grote meerwaarde is voor financials?
Neem dan contact op met Vera Bruijns via 06 – 22 59 53 51

Plan een adviesgesprek