Ontvang €1000,- opleidingsbudget van de overheid via het STAP-budgetLees hier meer over de regeling

Op zoek naar een incompany of maatwerktraject?

Op zoek naar een incompany of maatwerktraject?

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden

Incompany

De continu veranderende wereld vraagt om snelheid, creativiteit en ‘adaptief vermogen’ van organisaties en professionals. Het zijn kritische succesfactoren die nú spelen en niet in de toekomst. Jouw team speelt een cruciale rol in de organisatie. Wil jij dat jouw team in staat is keuzes en beslissingen goed te onderbouwen terwijl er weinig tijd is?

Een incompany of een maatwerktraject van NIVE Opleidingen biedt je veel voordelen. Al onze programma’s kunnen binnen organisaties of op locatie worden uitgevoerd. Bij een incompany traject gaan we gaan uit van specifieke opleidingswensen en zorgen wij voor een juiste aansluiting van de programma’s bij jouw organisatie. Of je nu de focus wilt leggen op het ontwikkelen van kennis van werknemers of op het ontwikkelen van hun vaardigheden, wij kunnen dit specifiek voor jou ontwikkelen. Ook Engelstalige opleidingen behoren tot de mogelijkheden.

De voordelen van een incompany of maatwerkprogramma

 • Jouw organisatie, doelstellingen en deelnemers staan centraal. Wij stemmen onze programma’s hier op af.
 • Wij geven continu aandacht aan de persoonlijke leerdoelen van jouw medewerkers.
 • Docenten brengen hun kennis naar een locatie naar keuze.
 • Praktijkgericht leren en ontwikkelen staat bij NIVE Opleidingen centraal. Wij werken vanuit vraagstukken die spelen binnen jouw organisatie.
 • De incompany en maatwerktrajecten van NIVE Opleidingen kunnen PE-gecertificeerd worden volgens de richtlijnen van de NBA.
 • Met een incompany programma komen meerdere werknemer tegelijkertijd op een hoger niveau.

Werkwijze

Verkennend gesprek

In een verkennend gesprek met een van onze studieadviseurs worden de wensen behoeften in kaart gebracht. Hierin bepalen we op basis van de leerdoelen, hoe we het programma kunnen inrichten. We kijken dan o.a. naar werkwijze, inhoud en het beoogde resultaat. Vervolgens zorgen onze docenten dat het programma optimaal aansluit bij de functies en het niveau van de medewerkers en de organisatie. Nadat het plan van aanpak en de offerte zijn opgesteld en goedgekeurd, start het opleidingstraject.

Programma's en evaluatie

De programma’s worden in nauwe samenwerking met de opdrachtgever gebouwd en uitgevoerd. Het is onze visie dat alleen door co-creatie en bewustzijn het optimale resultaat wordt behaald. Wij geven dat vorm door frequent, inhoudelijk en procesmatig te kijken naar de kwaliteit en het gewenste effect van het gekozen programma. Jullie eigen werkomgeving is het vertrekpunt. Maar door zowel de breedte als de diepte in te gaan leren we je ook verder kijkt dan je eigen werkcontext.

Kernwaarden

Onze incompany en maatwerkprogramma’s identificeren zich door de volgende kernwaarden:

 • Direct toepasbaarheid in de praktijk
 • Het leveren van écht maatwerk door co-creatie
 • Trainers uit het vak en de praktijk
 • Kennis van nu
 • Bewustzijn en uitdagen
 • Deelnemer staat centraal
 • Professionaliteit
<b>Meer informatie of een offerte?</b>

Meer informatie of een offerte?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Klanten aan het woord

Om je een beeld te geven van de meerwaarde van onze incompany aanpak, citeren we graag enkele klanten over onze werkwijze en resultaten.

Plan een adviesgesprek