Informatiebijeenkomsten

Bent u zich nog aan het oriënteren op de juiste opleiding? Dan bent u van harte welkom op een van onze gratis informatiebijeenkomsten.

Uw voordelen

De informatiebijeenkomst geeft u een goed beeld van de opleiding en NIVE als opleidingsinstituut. De studieadviseur geeft een toelichting op onze onderwijsfilosofie en informatie over allerlei praktische zaken. Ook krijgt u alvast een indruk van de sfeer en het inhoudelijke niveau van de lessen. De docent van de opleiding verzorgt een gastcollege. Tevens kunt u al uw vragen stellen op de bijeenkomst.

De indeling van de bijeenkomst is als volgt:

  • 19:00 uur  Opleiding in beeld
  • 19:45 uur  Pauze
  • 20:00 uur  Gastcollege
  • 20:45 uur  Uw vragen
  • 21:00 uur  Afsluiting

Gebaseerd op een avondprogramma.

Tevens ontmoet u potentiële studenten waarmee u in de consultatiegroepen kunt gaan samenwerken. De informatiebijeenkomsten worden als zéér waardevol ervaren. Zorg dat u erbij bent!

Vragen

Indien u vooraf al vragen heeft, kunt u mailen of bellen met de studieadviseur: 033-422 99 00. De informatiebijeenkomsten worden gedurende het hele jaar georganiseerd. Onderstaand vindt u de data en locaties.

Aanmelden

U kunt zich hieronder aanmelden voor een informatiebijeenkomst naar keuze. U dient zich vooraf aan te melden, zodat wij met uw komst rekening kunnen houden.

^