Ontvang €1000,- opleidingsbudget van de overheid via het STAP-budgetLees hier meer over de regeling

Gratis loopbaancoaching voor financials

Gratis loopbaancoaching voor financials

Update: het maximaal aantal gratis ontwikkeladviezen is bereikt. Wil je toch graag loopbaancoaching? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Gratis ontwikkeladviezen voor financials. NL leert door regeling.

Het virus en de getroffen maatregelen om de verspreiding verder tegen te gaan, hebben een enorme impact op de economie in het algemeen en de manier van werken voor velen van ons. Om werknemers te ondersteunen en uit te nodigen om zichzelf te blijven ontwikkelen, heropent de overheid de regeling NL leert door.

Wij zetten ons graag in voor de medewerkers in de financiële branche, vandaar dat we deze regeling ook via onze website hebben opengezet. Vanaf november wordt de regeling om kosteloos een ontwikkeltraject te mogen volgen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur opnieuw open gezet (let op: er zijn slechts een beperkt aantal plekken). Dit traject geeft inzicht in je mogelijkheden en kansen op de arbeidsmarkt.

Het ontwikkeladvies begint met een arbeidsmarktscan. Deze scan geeft een beeld van ontwikkel- en (bij)scholingsmogelijkheden die aansluiten op de ervaring en wensen van jou of misschien je werknemers. Dit is een tijdelijke subsidieregeling van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Wees er snel bij. Er zijn maar 50.000 adviezen beschikbaar voor alle werkenden en werkzoekenden in Nederland.

NIVE Opleidingen biedt dit traject voor haar gehele netwerk aan in samenwerking met onze coaches. Ben jij geïnteresseerd in gratis loopbaanadvies of (bij)scholing voor jezelf of jouw werknemers? Meld je aan via het aanmeldformulier en een van onze coaches zal contact met je opnemen.

Hoe werkt het?

Je krijgt vier uur loopbaancoaching inclusief een uitgebreide arbeidsmarktscan. Samen kijken we naar jouw kansen op de arbeidsmarkt en werken we aan een passend toekomstperspectief. Ook kunnen we aandacht geven aan mogelijkheden voor (bij)scholing of tips bij het zoeken en solliciteren naar ander werk.

Wat levert het op?

Na afloop van het traject heb je helder waar jouw mogelijkheden voor werk liggen en hoe je daar verder richting aan kan geven. Je sluit het traject af met een concreet ontwikkelplan en met energie om stappen te zetten!

Wat moet je ervoor doen?

Dit gratis loopbaantraject heet officieel Ontwikkeladvies en valt onder de subsidieregeling ‘NL leert door’ van het Ministerie van SZW. Voor het aanvragen van de subsidie hoef je helemaal niets te doen, dat regelen wij voor je. Je kunt als zzp’er, werknemer of als werkzoekende gebruik maken van deze subsidieregeling. De subsidiepot is beperkt dus wees er snel bij en meld je vandaag nog aan!

Hoe maak je gebruik van het Ontwikkeladvies?

Heel eenvoudig, maak meteen een afspraak door je aan te melden voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Het kennismakingsgesprek vindt in principe face-to-face plaats. Daarna kan je kiezen of je face-to-face of via Skype/Zoom verder begeleid wilt worden.

Interesse?

Let op: wees er snel bij voordat het beschikbaar subsidiebudget vergeven is. Bekijk ter inspiratie alvast onze opleidingen en cursussen om straks met je coach te kunnen bespreken.

Meer informatie: https://www.hoewerktnederland.nl/werknemen/leren-en-ontwikkelen


Tags: loopbaan, loopbaanadvies, loopbaancoaching, gratis advies

Plan een adviesgesprek