NIVE Netwerk

Deze pagina is speciaal ingericht voor lopende studenten en alumni. Staat de informatie die je zoekt er niet tussen? Neem dan contact met ons op via 033-4229900 of stuur een email naar info@niveopleidingen.nl. Wij helpen je graag.

Lopende studenten

Op deze pagina kun jij je inschrijven voor herexamens van de opleidingen HOFAM, Professional Controller, Treasury Management, Cash Management, Leasing Management en Factoring Management. Je vindt hier eveneens ons onderwijs- en examenreglement (OER).

Ga naar Mijn NIVE

Alumni

Heb jij je een diploma behaald? Dan ben je als afgestudeerde automatisch lid van de Alumni community. Je wordt op de hoogte gehouden van actuele ontwikkelingen en trends en kunt contact blijven onderhouden met medestudenten.

Meer lezen

NIVE Register

Heb jij je opleiding bij NIVE Opleidingen succesvol afgerond? Dan word je opgenomen in het openbare NIVE Opleidingen register. Sta je ingeschreven in een van onze registers? Dan heb je het recht de beschermde titel te voeren.

Bekijk het register

De NIVE denktank

Samen met alumni, docenten en vakspecialisten gaan wij in gesprek over allerlei zaken en ontwikkelingen die het vak van de financial raken. De NIVE denktank bestaat uit circa 20 leden die vanuit verschillende expertises, branches, rollen en functies deelnemen. Een divers gezelschap dat ons helpt om scherp te blijven.

Ga naar de denktank

Nieuws en actualiteiten

Via onze nieuws & actualiteiten pagina blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen in het vakgebied. Op deze pagina vind je onder andere tips & tricks van docenten, webinars, whitepapers, inhoudelijke artikelen, blogs, informatie over nieuwe programma’s en nog veel meer.

Ga naar nieuws 

NIVE Controllerscongres

Het NIVE Controllerscongres is een jaarlijks terugkerend evenement voor huidige deelnemers, alumni, docenten, introducees en andere geïnteresseerde. Het NIVE Controllerscongres biedt een grote diversiteit aan sprekers, interactie, workshops en reflectie over diverse onderwerpen.

Klik hier voor de editie van 2020

Plan een adviesgesprek