Duur

9 maanden

Op donderdagen van 9.30 tot 16.30 uur
Niveau
mbo+ niveau
Investering
4.495 euro exclusief BTW Dit bedrag is inclusief kosten voor accommodatie, lunch en lesmateriaal, maar exclusief de boeken (ca. € 150,-).
Informatie-bijeenkomst
Startdata en locatie
 

Assistent Controller

Dé praktijkgerichte opleiding tot Assistent Controller
  • U leert financiële processen in de organisatie begeleiden
  • U doet kennis op over ken- en stuurgetallen
  • U leert een jaarrekening uit te voeren
  • U leert analyseren en presenteren
  • U leert processen binnen uw organisatie te herkennen
  • U wordt opgeleid tot Assistent Controller op mbo+ niveau

Beschrijving

Uit onderzoek blijkt dat de vraag naar hoger geschoolde financiële medewerkers toeneemt. Onder andere door automatisering in de financiële administratie is steeds minder uitvoerend werk nodig en stijgt de vraag naar professionals met financieel kritisch inzicht. De opleiding Assistent Controller is een opleiding waarmee u zich in voorbereidt op de functie en werkzaamheden van een (assistent) controller. U ontwikkelt een brede kijk op finance, waarmee u persoonlijk en binnen uw organisatie een groei doormaakt.

Gratis proefcollege volgen? Meld je hier aan.

Werkwijze

De opleiding Assistent Controller is een praktisch programma op mbo+ niveau. De opleiding bereidt u in 9 maanden uitstekend voor op uw rol en werkzaamheden als (assistent) controller. Voor de vertaling van de theorie naar uw eigen werkcontext, maakt u naast de eigen ervaring, tevens gebruik van de ervaringen van uw medestudenten. Studenten van de opleiding zijn afkomstig uit diverse branches, waardoor thema's vanuit verschillende invalshoeken kunnen worden belicht.

Voor wie

De opleiding Assistent Controller is speciaal ontwikkeld voor financials die de ambitie hebben door te groeien naar een functie als assistent controller of hoofd administratie bij een middelgrote onderneming of in een team bij een grote onderneming. Deelnemers aan de opleiding hebben een financiële MBO-opleiding reeds afgerond en enkele jaren relevante werkervaring.

Meer weten over de opleiding Assistent Controller?
Download hier de brochure

Startdata opleiding

incompany
Incompany
individueel
Open

Deze opleiding is beschikbaar als incompany en open inschrijving.

Meer over incompany
^