Overzicht van alle beroepsopleidingen

NIVE Opleidingen biedt beroepsopleidingen aan tot controller op diverse niveaus, en beroepsopleidingen op het gebied van een specialisme zoals Cash Management, Treasury Management en Factoring Management. Opleidingen waarmee u als controller of financiële professional het verschil gaat maken en verder komt in uw carrière. U wordt praktijkgericht opgeleid en haalt een door de markt erkende titel. Praktisch, actueel, interactief en gedegen beroepsonderwijs waarbij de praktische toepasbaarheid direct zorgt voor grip op de organisatie waarmee u ‘in control’ blijft.

Doorlopende leerlijn

De controllersopleidingen vormen een doorlopende leerlijn. U kunt doorstromen van de opleiding Professional Controller naar de opleiding Qualified Controller HOFAM en vervolgens naar de opleiding Master Finance & Control. Kennis en vaardigheden worden gaandeweg steeds verder uitgediept. Zij vormen de basis voor uw ontwikkeling als Business Controller. Deze leerlijn loopt parallel met uw persoonlijke carrièrelijn. U kunt instromen op alle niveaus van mbo-4 tot hbo/universitair en uitstromen naar de opleiding tot Register Controller (RC). Met een specialistische opleiding kiest u voor verbreding van uw functie. De opleidingen Cash Management en Treasury Management vormen hierin een leerlijn. Ook kunt u kiezen voor een opleiding waarin u zich bekwaamt in meerdere disciplines met de opleiding of de Executive Master of Business Administration.

Onze visie op onze opleidingen

“In control zijn” is nog nooit zo belangrijk geweest als nu! Mensen die dit werkveld beheersen, goede financiële professionals zoals controllers, worden hierin geacht de rol te vertolken van business partner en steunpilaar van het management. Het is dan ook de missie van NIVE Opleidingen om financiële professionals hiertoe op te leiden…

Meer over onze visie

Waarom u kiest voor NIVE Opleidingen?

  • Zeer praktijkgericht: direct toepasbaar
  • Leren van medestudenten uit diverse branches
  • Zeer ervaren docenten uit de praktijk
  • Hoge beoordeling door deelnemers
  • 30 jaar ervaring: 7000 financials gingen u voor

Lees meer over NIVE Opleidingen