Lees hier de updates rondom de Corona-maatregelen.

Vacature: Programmacoördinator (32 uur)

Standplaats: De Bilt

Werk aan je eigen ontwikkeling en die van anderen. Jij snapt het belang van inzicht en persoonlijke groei en je gelooft in een leven lang leren. Wij bij Freia ook. Werken bij Freia betekent dat je kritisch en klantgericht bent, een collegiale en commerciële instelling hebt, maar vooral dat je plezier in en passie voor je werk hebt. Wil jij als coördinator met jouw eigen team ervoor zorgen dat een opleiding soepel verloopt? Weet jij met plezier in je werk professionals te helpen bij hun ontwikkeling? Heb jij zin om aan de slag te gaan in een verantwoordelijke functie voor 1 van onze opleidingsbedrijven? Ga dan de uitdaging aan en kom ons team versterken!

Als programmacoördinator bij NIVE ben jij het aanspreekpunt voor onze deelnemers en draag je zorg voor onze deelnemers vanaf inschrijving tot en met diploma uitgifte. Je maakt van onze deelnemers ‘ambassadeurs’. Jij weet de opleidingen en cursussen waar je samen met een programmateam verantwoordelijk voor bent zo te organiseren dat onze deelnemers op de best mogelijke manier hun studieresultaat weten te behalen. Om dit te bereiken:

√        Ben jij de drijvende kracht achter de organisatie van de opleidingen die onder jouw verantwoordelijkheid vallen. Daartoe maak je de planningen en ondersteun je de Productmanager bij de uitvoering en administratie van de opleidingen;

√         Bewaak je de kwaliteit van de opleidingen en betrek je de Productmanager actief bij de voortgang;

√         Ondersteun je bij het opstellen van de begrotingen en bewaak je deze;

√         Verwerk je de evaluaties van onze deelnemers en onderneem je de benodigde acties hierop. Daarnaast rapporteer je hier proactief over;

√         Beheer je de digitale leeromgeving van de opleidingen;

√         Ben je verantwoordelijk voor de planning en organisatie van de examens.

Wij zoeken iemand die proactief opereert, sterk is in organiseren, een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft, weet van aanpakken, die graag en gemakkelijk verbinding maakt en daar plezier uithaalt. Je bent iemand met lef en een goede dosis nieuwsgierigheid. Je begrijpt dat deze rol een flexibele instelling vraagt. Tot slot beschik je over goede computervaardigheden, waaronder goede beheersing van MS Office en voel je je thuis in de digitale wereld. Kennis van systemen en affiniteit met het optimaliseren van processen is een pré.

NIVE Opleidingen biedt al 35 hoogwaardige controllersopleidingen en financiële cursussen aan voor professionals in alle denkbare sectoren. De opleidingen en cursussen zijn prakrijkgericht, interactief, actueel en gericht op kennis, inzicht en vaardigheden waarmee financiële professionals ‘’in control’’ zijn en zodoende waarde toevoegen aan de eigen organisatie. NIVE Opleidingen maakt onderdeel uit van Freia; een dynamisch netwerk van opleidings- en trainingsbedrijven.

Wij bieden je een contract voor 1 jaar, met mogelijkheid tot verlenging. In een afwisselende functie, waarin veel ruimte is voor eigen aanpak en invulling. Je komt terecht in een organisatie met korte lijnen en een informele werksfeer, waar successen benoemd en gevierd worden. Daarnaast bieden we je een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket dat in lijn is met het niveau van de functie met o.a. 30 vakantiedagen per jaar. Je krijgt de kans op een persoonlijke, authentieke manier je talent verder te ontwikkelen en uit te bouwen. De salarisindicatie o.b.v. fulltime dienstverband bedraagt € 2.500 – € 3.000 afhankelijk van kennis en ervaring.

Durf jij het aan? Herken je jezelf in het bovenstaande profiel? Stuur dan een korte motivatie en jouw cv per e-mail naar: hr@freia.nl, ter attentie van Sanne Dallinga. Heb je vragen? Mail de afdeling HR (hr@freia.nl). Een psychologisch assessment in de vorm van een Fitch analyse vormt onderdeel van de selectieprocedure.

Plan een adviesgesprek