Ontvang €1000,- opleidingsbudget van de overheid via het STAP-budgetLees hier meer over de regeling

Zet die STAP in je persoonlijke ontwikkeling

Vrijdag 1 juli start de 2e aanvraagronde van het STAP-budget, een vergoeding van maximaal € 1.000,- inclusief btw per jaar voor het volgen van een opleiding of cursus. Wist je dat je bij NIVE Opleidingen al vanaf €0,- een cursus kunt volgen? Wat dacht je van Data security, Werkkapitaalmanagement of Externe duurzaamheidsverslaggeving? Lees snel verder, wij hebben alles voor je op een rijtje gezet.

Cursus Data governance, security & privacy

€825  €0,- met STAP
Hoe zorg je dat je de kwaliteit, betrouwbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van de bedrijfsgegevens kunt borgen in een meer en meer geautomatiseerde omgeving? En hoe regel je dat in relatie tot mobiel werken en de groeiende adoptie van Cloud Computing? Deze eendaagse cursus helpt je praktische kaders op te stellen om antwoorden te formuleren op deze vragen binnen de context van je organisatie.

Startdatum:

Direct inschrijven

Cursus Fast Close

€825  €0,- met STAP
De gemiddelde onderneming heeft 15 dagen nodig om te rapporteren. Sneller rapporteren, oftewel Fast Close, is een laagdrempelige manier om efficiënter te werken. Wat zou je doen met de extra tijd als je sneller kon rapporteren over de financiële resultaten. Tijdens de eendaagse cursus Fast Close, leer je welke noodzakelijke maatregelen je neemt om de processen rond de financiele verslaglegging sneller te laten verlopen.

Startdatum: 14 juni 2022

Direct inschrijven

Cursus Professionele Ethiek en Leiderschap

€825  €0,- met STAP
Van organisaties en professionals wordt integer en professioneel gedrag verwacht. Niet alles wat bedrijven mogen en kunnen is ethisch verantwoord. Afgelopen jaren is weer duidelijk geworden dat niet-ethisch gedrag in organisaties kan leiden tot waardevernietiging. In deze eendaagse cursus krijg je als financial een concreet raamwerk aangereikt dat gehanteerd kan worden bij het herkennen en analyseren van business ethische vraagstukken.

Startdatum: 27 juni 2022

Direct inschrijven

Online masterclass Externe verslaggeving

€395  €0,- met STAP
COVID-19 heeft een grote impact op jouw klanten. Klanten kunnen te maken hebben met verschillende problemen, waaronder verminderde omzet, ziekteverzuim, problemen met leveranciers, financierings- en liquiditeitsproblemen. Als controller moet je juist in deze tijd extra alert zijn bij onzekerheden, schattingen en discontinuïteit. In deze online masterclass leer je de actuele wet- en regelgeving en overheidsmaatregelen te vertalen naar jouw eigen situatie.

Startdatum: 21 juni 2022

Direct inschrijven

Welke opleidingen van NIVE kan ik nog meer volgen met het STAP-budget?

Plan een adviesgesprek