Duur

1 jaar

Niveau
Master
Investering
13.345 euro exclusief BTW
Informatie-bijeenkomst
Startdata en locatie
 

Master Finance & Control (MSc,MFC)

Eénjarig Master programma voor professionals met een HOFAM diploma
  • U speelt een actieve rol bij het bewaken van ondernemingsdoelstellingen en bedrijfsprocessen
  • U houdt zich bezig met gecompliceerde en geïntegreerde vraagstukken op strategisch niveau
  • U kunt op een strategisch niveau aangeven welke financiële koers gevolgd moet worden
  • U geeft beleidsmatig advies over investeringen, fusies en bedrijfsovernames
  • De Master in Finance & Control is NVAO-geaccrediteerd

Beschrijving

U wilt doorgroeien naar een beleidsbepalende functie en u heeft de ambitie om een volwaardige partner op beleidsniveau worden. Met de Master Finance & Control bent u in staat strategische beslissingen te nemen en bedrijfsprocessen te sturen. Deze professional Master is zeer praktijkgericht en NVAO-geaccrediteerd. U leert maximaal van de ervaringen van uw docenten en medestudenten en past de verworven kennis meteen toe in de praktijk. Na deze opleiding mag u de internationale titel MFC (Master Finance & Control) voeren. Na succesvol afronden van de opleiding ontvangt u het NVAO-geaccrediteerde diploma Master Finance & Control of Master of Science en de titel MFC of MSc.

Werkwijze

De Master Finance & Control is een Professional Master en NVAO-geaccrediteerd. U leert 40% via praktijkoriëntatie en 60% via wetenschappelijke verdieping. De opleiding sluit direct aan op de praktijk. Korte inleidingen worden afgewisseld met praktijkcases, groepsopdrachten en discussies. Na afronding van de modules schrijft u een thesis. Bij deze opleiding wordt gebruik gemaakt van intervisie. Hierdoor leren studenten optimaal van en met elkaar. Gezamenlijk wordt gewerkt aan opdrachten.

Voor wie?

De opleiding Master Finance en Control is gericht op financieel managers en controllers die de opleiding Qualified Controller HOFAM hebben afgerond. Op basis van deze vooropleiding duurt de Master Finance en Control slechts 1 jaar waarna u met uw scriptie kunt beginnen.

Startdata opleiding

incompany
Incompany
individueel
Open

Deze opleiding is beschikbaar als incompany en open inschrijving.

Meer over incompany
^