Alumni

Jij bent onderdeel van een groot netwerk.

Als alumnus heb je een speciale plek in onze organisatie. Je hebt bij ons je diploma behaald en je titel verdiend. Dat niet alleen, je hebt vakgenoten ontmoet en met de opgedane kennis heb je de mogelijkheid om in de praktijk aan de slag te gaan.

Je bent nu automatisch lid van het Alumni Netwerk. Zo houden we je op de hoogte van actuele ontwikkelingen en trends en je kunt contact blijven onderhouden met medestudenten.

Heb je nu al vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 033-4229900 of stuur een email naar info@niveopleidingen.nl. Wij helpen je graag.

Wijzig je gegevens

Zorg dat we jouw actuele gegevens hebben.

  • Heb je lang niets gehoord van ons?
  • Ben je onlangs verhuisd of van baan gewisseld?
  • Wil je op de hoogte blijven?

Wijzig je gegevens

NiVE Register

Heb jij je opleiding bij NiVE Instituut voor controlling succesvol afgerond? Dan sta je in ons register vermeld. Dit register kun je hieronder raadplegen.

Ga naar register

Een leven lang betrokken

Samen met alumni, docenten en vakspecialisten gaan wij in gesprek over allerlei zaken en ontwikkelingen die het vak van de controller raken.

Lees meer

Volg ons

Volg ons op social media en ontdek wat het alumninetwerk jou brengt! Via onze Linkedin pagina delen we de laatste updates.

 

Een leven lang ontwikkelen

Na je studie bij NiVE ben je natuurlijk nog lang niet uitgeleerd. NiVE biedt alle alumni de mogelijkheid om met korting te blijven ontwikkelen door vervolgopleidingen of korte programma’s volgen.

Lees meer

Voordelen