Onze partners

NIVE Instituut voor controlling is altijd op zoek naar partners die onze alumni, deelnemers en klanten informeren en inspireren. Partnerships die ervoor zorgen dat we met elkaar stappen zetten om elkaars netwerken te verbinden. Dat doen we onder andere door interessante events en/of aanbiedingen aan te bieden die hiertoe bijdragen.

Dat zijn partnerships van NiVE!

Netherlands Business Academy (NLBA)

Netherlands Business Academy (NLBA) is een business school, gericht op zakelijke professionals die in deeltijd hun geaccrediteerde mastertitel willen halen. Ze hebben meer dan 20 jaar ervaring met opleiden en inmiddels een groot netwerk aan alumni. Daarnaast bieden zij praktijkgerichte masteropleidingen, post-hbo opleidingen en masterclasses aan.

BusinessController.nu

De oprichters van Businesscontroller.nu hebben prachtige tools gebouwd die een antwoord geven op wat de werkelijk kracht en potentie (of het gebrek eraan) van financials is en of deze bijvoorbeeld meer aan de compliance kant ligt dan wel aan de business kant. Deze tools (enerzijds een online scan en anderzijds een vol face-to-face ontwikkelassessment) zijn de kern van onze markt veranderende inzichten en dienstverlening.

Fizi, beroepsvereniging zorgfinancials

Fizi is de beroepsvereniging voor financials in de zorg. Met meer dan 1.000 leden is Fizi toonaangevend voor de beroepsgroep. Ze verbinden, inspireren en dagen elkaar uit. Ze voelen gezamenlijk een belangrijke verantwoordelijkheid voor een duurzaam Nederlands zorgstelsel. Zorgfinancials spelen hierbij een belangrijke rol.

 

Kontakt der Kontinenten

Kontakt der Kontinenten is een eigentijdse locatie met een rijke historie. Met de kloosterlijke en ongedwongen sfeer van vroeger, maar ook met alle gemakken en faciliteiten van nu. Kontakt der Kontinenten is een plek om te genieten en om jezelf én elkaar te inspireren met kennis en ideeën. En waar iedereen die binnenkomt net iets rijker naar huis gaat, dan dat hij of zij gekomen is.

 

BCN Traininglocaties

BCN faciliteert effectief trainen en goed opleiden door het aanbieden van luxe trainingslocaties voor opleiders. Op deze – altijd goed bereikbare – locaties bieden ze de juiste voorzieningen, service en gastvrijheid die voor NiVE belangrijk zijn in het uitvoeren van de opleidingsprogrammas’.

Leerhotel het Klooster

Ieder half jaar organiseert NiVE een diploma-uitreiking bij Leerhotel het Klooster. Hun visie sluit prachtig aan bij die van ons. Zij slaan met hun unieke concept een brug tussen de praktijk en de student in opleiding. Dat maakt ze speciaal!

WakaWaka

In 2023 is een samenwerking aangegaan tussen WakaWaka en Freia. Het doel van deze samenwerking is om het gebruik van duurzame verlichting te bevorderen en tegelijkertijd bij te dragen aan het verbeteren van de levensomstandigheden van mensen die geen toegang hebben tot elektriciteit. De Stichting WakaWaka Foundation zorg ervoor dat voor elk verkochte WakaWaka Power+ aan Freia een WakaWaka Classic wordt gekocht en beschikbaar wordt gesteld aan mensen die in extreme armoede of in afgelegen gebieden leven en die hun huis hebben moeten achterlaten als gevolg van oorlog, een natuurramp of om andere redenen.