Ontvang €1000,- opleidingsbudget van de overheid via het STAP-budgetLees hier meer over de regeling

NIVE Controllerscongres 2022

Verantwoord in business, duurzaam in Finance

Het is nú tijd om het verschil te maken. Ontdek in één dag hoe jij als financial impact op de toekomst kunt realiseren.

Op woensdag 12 oktober 2022 staat hét NIVE Controllerscongres in het teken van een duurzame toekomst. Toonaangevende sprekers, zoals Mathijs Bouman (econoom Nieuwsuur), Paul Polman (oud CEO Unilever) en Guido Dubbeld (oud CFO Eneco) presenteren hun visie en ervaringen op het gebied van duurzame economie, ethisch handelen, nieuwe technologie, de ecologische footprint en het (mee)bewegen van mensen in veranderende organisaties. Complexe thema’s waarin jij als financial jouw toegevoegde waarde voor de toekomst kan laten zien! Het is nu tijd om het verschil te maken. Tijdens dit congres krijg je praktische tips en concrete handvatten en ontdek je hoe jij jouw impact als financial direct kan vergroten. Ontmoet relaties in het controllerscafé, sluit af met een knallend optreden van Op Sterk Water én ontvang 5 PE-punten!

Maak direct het verschil en krijg mensen succesvol in beweging voor een duurzame toekomst. Mis deze unieke kans niet en schrijf je snel in.

Schrijf je nu in! Dan maak je kans op het gratis boek van Paul Polman ‘Netto positief. Hoe je een succesvol en duurzaam bedrijf creëert door meer te geven dan te nemen’.

Schrijf je in Bekijk het programma

Meer weten of direct aanmelden?

Plan een adviesgesprek