Lees hier de updates rondom de Corona-maatregelen.

Onze opleidingen in tijden van Corona

Onze opleidingen in tijden van Corona

Update 23 september 2021

Gelukkig zijn bijna al onze lessen weer fysiek op een locatie. Wel zijn er vanaf 25 september weer nieuwe Corona-regels van kracht. Vandaar dit bericht.

Onze opleidingen en locaties vallen niet onder de regels van algemeen onderwijs. Een coronatoegangsbewijs is daarom noodzakelijk, aangezien je de opleiding bij NIVE volgt op een locatie met horecavoorzieningen. De uitbater van de locatie is eindverantwoordelijk, wij niet als opleider. De locatie is dan ook verantwoordelijk voor de handhaving. Om de kwaliteit van de lessen te borgen, vinden wij het belangrijk de lessen niet in hybridevorm aan te bieden.

Een coronatoegangsbewijs (ook wel CTB genoemd) omvat de QR-code in combinatie met ID-kaart/paspoort (voor iedereen boven de 14 jaar). Burgers krijgen een QR-code wanneer ze volledig gevaccineerd zijn, een geldig herstelbewijs hebben of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. Testen blijft gratis voor iemand die geen herstel- of vaccinatiebewijs heeft. Met de Coronacheck-app kan iedereen het coronatoegangsbewijs ophalen.

Het werkt het makkelijkst om je toegangsbewijs te koppelen aan de CoronaCheck-app op je mobiele telefoon. Hoe je dat doet, zie je in het volgende filmpje. Controle vindt plaats via de CoronaCheck-app. Mocht je geen smartphone hebben, dan is het toegangsbewijs ook uit te printen via https://coronacheck.nl/nl/print.

Deelname aan de lessen is dus alleen mogelijk met een geldig coronatoegangsbewijs.
Dit betekent dat je:

  • volledig en tijdig gevaccineerd moet zijn, OF
  • een herstelbewijs bezit wat minder dan 6 maanden oud is, OF
  • over een testbewijs beschikt wat maximaal 24 uur oud is.

Hopelijk hebben wij je hiermee goed op de hoogte gebracht over hoe de lessen op locatie verlopen bij NIVE. Wij zijn blij iedereen weer fysiek te mogen ontmoeten. Voor eventuele vragen kun je ons natuurlijk altijd even mailen of bellen via onderstaande contactgegevens.

Veel succes en bovenal plezier bij het volgen van de lessen.

Plan een adviesgesprek