Ontvang €1000,- opleidingsbudget van de overheid via het STAP-budgetLees hier meer over de regeling

NIVE Alumni

Als alumnus heb je een speciale plek in onze organisatie. Je hebt bij ons je diploma behaald en je titel verdiend. Dat niet alleen, je hebt vakgenoten ontmoet en met de opgedane kennis heb je de mogelijkheid om in de praktijk aan de slag te gaan.

We zien je graag weer voor andere ontwikkelingsvraagstukken, bij te blijven in je vakgebied en om andere vakgenoten te ontmoeten.

Heb je vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 033-4229900 of stuur een email naar info@niveopleidingen.nl. Wij helpen je graag.

Alumni

Heb jij je een diploma behaald? Dan ben je als afgestudeerde automatisch lid van het Alumni netwerk. Je wordt op de hoogte gehouden van actuele ontwikkelingen en trends en kunt contact blijven onderhouden met medestudenten.

Meer lezen

NIVE Register

Heb jij je opleiding bij NIVE Opleidingen succesvol afgerond? Dan word je opgenomen in het openbare NIVE Opleidingen register. Sta je ingeschreven in een van onze registers? Dan heb je het recht de qualified titel te voeren.

Bekijk het register

Agenda

Geen datums gevonden.

De NIVE denktank

Samen met alumni, docenten en vakspecialisten gaan wij in gesprek over allerlei zaken en ontwikkelingen die het vak van de financial raken. De NIVE denktank bestaat uit circa twintig leden die vanuit verschillende expertises, branches, rollen en functies deelnemen. Een divers gezelschap dat ons helpt om scherp te blijven.

Ga naar de denktank

Nieuws en actualiteiten

Via onze nieuws & actualiteiten pagina blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen in het vakgebied. Op deze pagina vind je onder andere tips & tricks van docenten, webinars, whitepapers, inhoudelijke artikelen, blogs, informatie over nieuwe programma’s en nog veel meer.

Ga naar nieuws 

Plan een adviesgesprek