Privacyverklaring van NIVE Opleidingen (onderdeel van Freia Holding B.V.)

In deze privacyverklaring legt NIVE Opleidingen, gevestigd te (3833 AC) Leusden aan de Heiligenbergerweg 5 met KvK-nummer 01132959 (hierna “NIVE Opleidingen”), uit welke persoonsgegevens NIVE Opleidingen verzamelt en verwerkt, voor welke doeleinden deze gegevens worden verwerkt en wat haar cookiebeleid is.

Algemeen

NIVE Opleidingen respecteert de privacy van alle bezoekers van haar website https://niveopleidingen.nl, haar (potentiële) klanten en andere (potentiële) relaties. Persoonlijke gegevens die aan NIVE Opleidingen worden verstrekt, worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en adequaat beveiligd. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt, tenzij dit voor de uitvoering van de opdracht voor u als deelnemer/klant noodzakelijk is (denk aan een deelnemerslijst voor onze docenten) of wettelijk verplicht is. NIVE Opleidingen houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt.

Persoonsgegevens

In het kader van de dienstverlening van NIVE Opleidingen, of wanneer u anderszins contact heeft met NIVE Opleidingen, bijvoorbeeld via e-mail of via het contactformulier op de website van NIVE Opleidingen, legt NIVE Opleidingen de door u of uw werkgever opgegeven gegevens vast.

NIVE Opleidingen bewaart en verwerkt uitsluitend de persoonsgegevens die door u of uw werkgever worden opgegeven. Het gaat dan onder andere om naam, adres en overige contactgegevens, gegevens met betrekking tot de opleiding waarin u interesse hebt getoond en/of aan hebt deelgenomen en betalingsgegevens. Daarnaast kunnen gegevens worden verwerkt inzake uw intake/toelating, persoonlijkheidstest, aanwezigheid, behaalde studie- en of examenresultaten en (tussentijdse) evaluatie. Er kan tevens sprake zijn van het verwerken van foto’s.

Doel waarvoor uw gegevens worden verwerkt

NIVE Opleidingen gebruikt uw gegevens onder andere voor:

  • het uitvoeren van alle werkzaamheden die verband houden met uw deelname aan een opleiding, evenement, of een andere door NIVE Opleidingen aangeboden activiteit;
  • het uitvoeren van analyses ter verbetering van onze dienstverlening;
  • diplomering, certificering en accreditatie;
  • de opname van uw diplomering in onze externe registers;
  • het meer sfeer geven aan onze content door middel van foto’s. Deze verwerkingen zijn altijd vrijwillig en worden (uiteraard) niet voor andere doeleinden gebruikt;
  • het voldoen aan wet- en regelgeving.

Tevens informeert NIVE Opleidingen geïnteresseerden over haar dienstverlening door middel van een nieuwsbrief. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden. Het abonneebestand van de nieuwsbrief wordt niet aan derden verstrekt.

Uw persoonsgegevens zijn beschikbaar voor andere opleidingsinstellingen van Freia Holding B.V.* om onze dienstverlening aan u te kunnen optimaliseren. Op alle opleidingsinstellingen van Freia Holding B.V. is dezelfde privacyverklaring van toepassing.

*De opleidingsinstellingen van Freia Holding B.V. zijn: AOG School of Management, Comenius, TSM Business School, Geoplan, Horizon Training & Ontwikkeling, Van Harte & Lingsma, IBO Business School en NIVE Opleidingen

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor u de gegevens hebt verstrekt. Uw gegevens worden in geen geval zonder uw uitdrukkelijke toestemming aan derden verstrekt, tenzij dat noodzakelijk is in het kader van de uitvoering van de overeenkomst met NIVE Opleidingen of indien dit wettelijk verplicht is.

Bewaartermijn

Uw persoonsgegevens worden bewaard zolang als dat naar het oordeel van NIVE Opleidingen naar de aard van het contact noodzakelijk is voor de uitvoering van haar dienstverlening of zolang de wet dat voorschrijft. Behaalde resultaten en diploma’s door deelnemers worden permanent bewaard, tenzij een deelnemer expliciet heeft verzocht deze te verwijderen (en voor zover dit niet strijdig is met wettelijke verplichtingen).

U hebt de mogelijkheid om de website van NIVE Opleidingen te bekijken zonder enige persoonlijke gegevens met NIVE Opleidingen te delen, namelijk door cookies uit te zetten.

Websites van derden

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links/buttons met deze website zijn verbonden, zoals de social media-buttons. NIVE Opleidingen kan niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. NIVE Opleidingen raadt u aan de privacyverklaringen van deze websites te lezen.

Cookies

NIVE Opleidingen maakt gebruik van cookies. Het ‘Cookiebeleid’ van NIVE Opleidingen, dat nadere informatie bevat over het gebruik van cookies, waaronder de doeleinden waarvoor NIVE Opleidingen cookies gebruikt, kan gevonden worden op https://niveopleidingen.nl/over-ons/privacy-cookie-statement.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens

Voor vragen over dit privacy- en/of cookiebeleid of vragen over inzage en wijzigingen in of verwijdering van uw persoonsgegevens kunt u te allen tijde contact opnemen met NIVE Opleidingen door het sturen van een e-mail naar: info@niveopleidingen.nl. Klachten ten aanzien van de wijze waarop NIVE Opleidingen omgaat met de verwerking van uw persoonsgegevens kunt u mailen aan: privacy@niveopleidingen.nl. Mocht een klacht niet tot tevredenheid worden opgelost, dan kan contact worden gezocht met de Autoriteit Persoonsgegevens telefoon 0900 – 2001 201.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

NIVE Opleidingen behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. U wordt dan ook aangeraden deze verklaring met enige regelmaat te raadplegen.

Schrijf je in voor de NIVE nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, productaanbod, aanbiedingen en ontvang tips & tricks van docenten.

Plan een adviesgesprek