Ontvang €1000,- opleidingsbudget van de overheid via het STAP-budgetLees hier meer over de regeling

Vacature: Studieadviseur
 (12 – 18 uur, De Bilt)

Snap jij het belang van persoonlijke groei en geloof jij in een leven lang leren?

Wil jij business controllers, finance professionals en hun organisaties helpen met hun ontwikkeling?

En ben je klaar voor een nieuwe uitdaging?

Studieadviseur, De Bilt
*Het is tevens mogelijk om deze functie te combineren met onze vacature Coördinator Opleidingen, 12- 18 uur.

Dit ga je doen
Je zorgt dat potentiële deelnemers een opleiding gaan volgen bij NIVE. Deze deelnemers hebben al eerder interesse getoond en dit is voor jou de perfecte aanleiding om de binnenkomende telefoontjes in goede banen te leiden of actief geïnteresseerde deelnemers opbelt: waar ben je precies naar op zoek? Waar liggen je doelen en wat zijn je behoeften? Jij weet als geen ander wat zij zoeken en nodig hebben. Daarom ben jíj degene die er voor zorgt dat zij bij de juiste opleiding terechtkomen. En dat niet alleen; je benadert ons grote netwerk aan alumni en hun organisaties om ons waardevolle portfolio onder de aandacht te blijven brengen. Hoe je dit doet? Dat is aan jou! Maar met jouw overtuigingskracht weten zij in ieder geval dat zij bij NIVE aan het juiste adres zijn! 

Daarnaast organiseer je samen met je collega ongeveer 12 keer per jaar in de avond een informatie- bijeenkomst voor geïnteresseerden in één van onze opleidingen.

Nu even over jou
Naast het feit dat jij flinke overtuigingskracht hebt, heb je een commerciële instelling en goede communicatieve vaardigheden. Ondernemende competenties als nieuwsgierigheid, durf, creativiteit en pro-activiteit zijn voor jou een tweede natuur en dit laat jij ons vanaf de eerste kennismaking zien. Ben je een open en toegankelijke collega die samen hard wil werken, hard wil lachen en werkt aan het teamverband. Een afgeronde hbo-opleiding en affiniteit met persoonlijke ontwikkeling. Enkele jaren saleservaring; je bent gewend klantcontact te hebben en relaties op te bouwen. En zou het erg fijn zijn wanneer je ervaring hebt met Salesforce.

Dit bieden wij jou

  • Een rol voor 12 – 18 uur per week (met marktconform salaris natuurlijk);
  • 30 vakantiedagen per jaar o.b.v. fulltime dienstverband;
  • De mogelijkheid vanuit huis te werken met een thuiswerkvergoeding;
  • Je komt terecht in een organisatie met een informele werksfeer, in een klein en hecht team met korte lijnen en een bevlogenheid voor ontwikkeling van mens en organisatie;
  • Voldoende opleidingsmogelijkheden en een vrij te besteden ontwikkelbudget;
  • Tweemaal per jaar een gesprek met een psycholoog;
  • Een laptop, mobiele telefoon, fietsplan en een reiskostenvergoeding;

Toch nog vragen over deze vacature? Onze collega Annemieke weet alles over het sollicitatieproces en deze rol en helpt je graag verder. Bel haar even op 06 10879959.

Leuk werk? Solliciteer vandaag nog! Stuur je CV en een korte motivatie naar hr@niveopleidingen.nl. 

Maar wie zijn wij?

NIVE Opleidingen is in 40 jaar tijd uitgegroeid tot een instituut waar al meer dan 9000 professionals zijn opgeleid in het vakgebied controlling. Bij NIVE delen wij samen met ons docententeam een liefde voor het vak en dat geven we graag door. We zetten de ontwikkeling van de professional centraal, om ze van nog meer toegevoegde waarde te laten zijn. Samen met 7 andere opleidingsbedrijven is NIVE Opleidingen onderdeel van Freia Groep, een groep van opleidings- en trainingsbureaus (www.freia.nl).

Plan een adviesgesprek