Ontvang €1000,- opleidingsbudget van de overheid via het STAP-budgetLees hier meer over de regeling

Digital Finance

Filter het aanbod:

Crypto (currency) is op dit moment één van de meest disruptieve financiële ontwikkelingen in de wereld. Hoe kan het dan dat wij er zo weinig van weten en zo weinig mee doen? Tijd dus voor een introductie voor Cryptonomics in Nederland, om het Finance / IT ecosysteem mee te verrijken.


Aantal PE-uren:

Het begrijpen en kunnen gebruiken van data is een essentiële vaardigheid geworden voor financials. Ben jij in staat om data op de juiste manier te gebruiken en bij te dragen aan het realiseren van groei, innovatie en concurrentievoordeel?


Aantal PE-uren: 60

We hebben te maken met een sterk toenemende hoeveelheid bedrijfsdata die continu beschikbaar moet zijn, opkomende cybercriminaliteit en steeds strenger wordende wet- en regelgeving rond beveiliging van privacygevoelige gegevens. Hoe zorg je dat je de betrouwbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van de bedrijfsgegevens kunt borgen in een meer en meer geautomatiseerde omgeving? En hoe regel je dat in relatie tot mobiel werken en de groeiende adoptie van Cloud computing?


Aantal PE-uren: 7

Deze opleiding is onderdeel van de volledige IT for Financials opleiding. In deze opleiding ligt de focus op het ontwikkelen van een strategische visie op digitalisering in jouw organisatie.


Aantal PE-uren: 36

Ontwikkel als financial de vaardigheden om informatietechnologie in te zetten voor bestuurlijke informatievoorziening. Zorg voor verbinding met de business, stel de juiste vragen en bepaal de kaders.


Aantal PE-uren: 32

Vanaf 1 januari 2023 gaat deze verplichting om te gaan rapporteren over duurzaamheidsbeleid en prestaties voor een grote groep rechtspersonen in Nederland in.
Wat is ervoor nodig om te voldoen aan deze verplichting en er klaar voor te zijn in 2023? Wordt in 1 dag.


Aantal PE-uren:

Een duurzaam bedrijf stuurt op meer dan alleen financiële waarden, die kijkt ook naar de impact die je hebt op andere stakeholders en toekomstige generaties. Sturing van de organisatie en ondersteuning bij het behalen van de organisatiedoelstellingen zit in het takenpakket van een financieel professional, dus die taken moeten worden uitgebreid om duurzaam organisatie succes en lange termijn continuïteit te kunnen behalen.


Aantal PE-uren:

De digitale transformatie zorgt voor een fundamentele verandering van operationele processen, businessmodellen, waardeproposities en klantinteractie. Ondanks de vele definities die er zijn van digitale transformatie, is één ding zeker: het heeft impact op organisaties én op jou.


Aantal PE-uren: 96

Succesvol digitaliseren bij organisaties vereist dat ook de financials in een vroeg stadium aan tafel zitten. Van een online menukaart voor een restaurant tot een online klantomgeving: alle bedrijven en organisaties hebben te maken met digitaliseren en automatiseren. Vragen stellen en meedenken vanuit een financieel perspectief is essentieel. Alle processen in een organisatie hebben een financieel spoor.


Aantal PE-uren: 32

RPA oftwel Robotic Processing Automation is op dit moment niet meer weg te denken in organisaties. De mate waarin je met dit soort low code oplossingen efficiency kan realiseren is ongekend. Hoe kan het dat het zo weinig organisaties lukt om RPA planmatig te implementeren?  Ben jij nieuwsgierig naar wat planmatig implementeren van RPA voor jouw organisatie kan betekenen?


Aantal PE-uren:
Startdata
{{ date.date }} | {{ date.location }}

Aantal PE-uren: {{ result.pe }}

Startdata
{{ date.date }} | {{ date.location }}

Aantal PE-uren: {{ result.pe }}

Plan een adviesgesprek