Vanaf juni hervatten we onze lessen zoveel mogelijk op locatie - Lees meer..

Digital Finance

Filter het aanbod:

Het begrijpen en kunnen gebruiken van data is een essentiële vaardigheid geworden voor financials. Ben jij in staat om data op de juiste manier te gebruiken en bij te dragen aan het realiseren van groei, innovatie en concurrentievoordeel?


Aantal PE-uren: 60

We hebben te maken met een sterk toenemende hoeveelheid bedrijfsdata die continu beschikbaar moet zijn, opkomende cybercriminaliteit en steeds strenger wordende wet- en regelgeving rond beveiliging van privacygevoelige gegevens. Hoe zorg je dat je de betrouwbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van de bedrijfsgegevens kunt borgen in een meer en meer geautomatiseerde omgeving? En hoe regel je dat in relatie tot mobiel werken en de groeiende adoptie van Cloud computing?


Aantal PE-uren: 12

De digitale transformatie zorgt voor een fundamentele verandering van operationele processen, businessmodellen, waardeproposities en klantinteractie. Ondanks de vele definities die er zijn van digitale transformatie, is één ding zeker: het heeft impact op organisaties én op jou.


Aantal PE-uren: 96

Deze leergang is onderdeel van de volledige IT for Financials opleiding. In deze leergang ligt de focus op het effectief realiseren van veranderingen die betrekking hebben op de digitale transformatie binnen jouw organisatie.


Aantal PE-uren: 60

Deze leergang is onderdeel van de volledige IT for Financials opleiding. In deze leergang ligt de focus op het ontwikkelen van een strategische visie op digitalisering in jouw organisatie.


Aantal PE-uren: 36
Startdata
{{ date.date }} | {{ date.location }}

Aantal PE-uren: {{ result.pe }}

Startdata
{{ date.date }} | {{ date.location }}

Aantal PE-uren: {{ result.pe }}

Plan een adviesgesprek