Controllersscan

Doe de gratis online scan.

Herken je dit: je bent controller en dient van vele markten thuis te zijn, van accounting en reporting tot het interpreteren van deze cijfers en het ontwikkelen van een integrale kijk op de bedrijfsvoering. Vraag je je weleens af waar jouw kracht ligt als controller en hoe zich dit verhoudt ten opzichte van andere controllers? Waar ligt je ontwikkelpotentieel en hoe geef je hier richting aan? Hoe krijg je antwoord op deze vragen?

Vraag de scan aan

Gratis en volledig unieke ontwikkelscan

In samenwerking met BusinessController.nu bouwden wij een eigen unieke scan: “jouw krachten als controller”. Deze gratis scan (ter waarde van €250,-) geeft onderscheidend aan wat je huidige niveau is als controller ten opzichte van andere financials in de markt. Op basis van de vele duizenden doormetingen van BusinessController.nu en deze unieke scan, kunnen je krachten in beeld worden gebracht. Daarnaast geven deze inzichten aan waar je staat, maar ook waar je ontwikkelpotentieel ligt.

Wat levert het mij op?

Je doet eenvoudig een online scan: “jouw krachten als controller”, verzorgd door Businesscontroller.nu. Deze scan bestaat uit een twintigtal vragen en kost je ongeveer 30 minuten. Na afloop ontvang je een rapport en een vrijblijvend adviesgesprek en weet je direct:

  • Wat voor type controller je bent;
  • Hoe zich dit verhoudt tot andere controllers;
  • Waar jouw ontwikkelpotentieel ligt;
  • Hoe je daar verder richting aan kunt geven met bijvoorbeeld een opleiding.

In 5 stappen naar meer inzicht in jouw krachten als controller:

  1. Vul het aanvraagformulier in op deze pagina en ga akkoord met de voorwaarden
  2. Je ontvangt van NiVE een e-mail met unieke code en link naar de online scan
  3. Je maakt de online scan via Businesscontroller.nu*
  4. Direct na afloop ontvang je van Businesscontroller.nu het rapport met de uitkomsten en inzichten en een uitnodiging voor een vrijblijvend adviesgesprek met onze studieadviseur Mieke Opdam**
  5. Gebruik de inzichten om bijvoorbeeld het gesprek aan te gaan over de rol in je organisatie of als startpunt voor het volgen van een opleiding.

*Businesscontroller.nu is eigenaar van de data van de scan. NiVE deelt jouw naam en emailadres met Businesscontroller.nu om de test te kunnen afnemen. Alle persoonsgegevens gekoppeld aan jouw scan worden na 1 jaar automatisch geanonimiseerd in het systeem.

**NiVE heeft toegang tot de rapportage in de administratie van Businesscontroller.nu, maar slaat deze rapportage niet in eigen CRM systeem op.