Duur

1 dag

Daggroep van 9.00 - 17.00 uur

Middag/avondgroep van 13.00 - 22.00 uur
Niveau
HBO
8 PE-uren
Investering
€ 745,- exclusief BTW Lesmateriaal en locatiekosten zijn inbegrepen.

NIVE Alumni ontvangen 10% korting. Bekijk de voorwaarden.
Data en locatie
 

Fast Close

De methode voor een efficiënte financiële verslaglegging
  • U reduceert de tijd die u besteedt aan de periode- en jaarafsluitingen
  • U rapporteert sneller en met actuele stuurinformatie
  • U creëert de juiste focus om de rest van de organisatie mee te nemen bij het implementeren van fast close

Meer informatie? Download de brochure

Downloaden

Beschrijving

De gemiddelde onderneming heeft 15 dagen nodig om te rapporteren. Wat zou u met de extra tijd doen als u sneller kon rapporteren over de financiële resultaten?

Sneller rapporteren, of ook wel ‘Fast Close’, is een laagdrempelige en kostenbesparende manier om efficiënter te werken aan betere managementrapportages. Met Fast Close creëert u een goed georganiseerd verslagleggingsproces, waarin u binnen 5 dagen alle kennis rondom de financiële feiten verzamelt en beschikbaar stelt aan belanghebbenden, zodat er tijdig op kan worden bijgestuurd. U heeft er geen extra software voor nodig, alleen de juiste werkmethode en focus.

Tijdens de eendaagse cursus Fast Close van NIVE Opleidingen leert u welke noodzakelijke maatregelen u neemt om de processen rond de financiële verslaglegging sneller te laten verlopen.

Werkwijze

De cursus Fast Close is een intensief programma van één dag. De docent zal u aan de hand van actuele theorie en eigen praktijkvoorbeelden toelichten hoe u uw eigen verslagleggingsproces in uw organisatie kunt versnellen. Er is voldoende ruimte om eigen casuïstiek in te brengen om de cursus voor uzelf nog praktijkgerichter te maken.

Voor wie

De cursus Fast Close is bedoeld voor alle financials in zowel profit- als non-profit organisaties die de financiële verslaglegging sneller willen laten verlopen.

Startdata cursus

incompany
Incompany
individueel
Open

Deze cursus is beschikbaar als incompany en open inschrijving.

Meer over incompany
^