NIVE studiegids van 2022

Wil jij jezelf ontwikkelen en blijvend impact hebben?

 

Vraag de Studiegids aan

 

Digitalisering, veranderende wet- en regelgeving, jouw gewijzigde rol binnen je organisatie en voor velen de impact van de coronacrisis, eisen dat jij als financieel professional of  controller stevig en ook anders in je schoenen moet staan. Als financieel professional speelde je binnen je organisatie nog nooit eerder zó’n belangrijke rol. Nu en in de toekomst.

Ben jij die financieel professional of controller? Dan is het voor jou van groot belang om je kennis én vaardigheden continu te optimaliseren. Zo zorg je ervoor dat je steeds upto-date bent en impact kunt maken binnen je organisatie.

NIVE opleidingen, dé financiële opleider van Nederland, ontwikkelt al jaren eigentijdse programma’s die kennis, inzicht en vaardigheden combineren. De minister van Economische Zaken gaf 40 jaar geleden speciaal aan NIVE een erkenning af voor de Qualified Controller opleiding (HOFAM). De opleidingen van NIVE kennen een beproefde mix die ervoor zorgt dat je je kennis direct kunt toepassen in je dagelijkse werkpraktijk. De toegevoegde waarde die je daarmee levert, maakt van jou een betere en meer zelfverzekerde financieel professional. We zijn in staat om deze kennis off- en online over te dragen, zodat de werkvorm optimaal aansluit bij jouw werk- en privésituatie.

In deze gids vind je een compleet overzicht van alles wat NIVE Opleidingen je te bieden heeft: opleidingen, masterclasses, cursussen, het Controllerscongres of een incompany programma. Dit alles in nauwe samenwerking met onze betrokken (praktijk)docenten, die je begeleiden gedurende je opleiding. Deze gids helpt je bij het maken van een keuze voor de juiste opleiding. Heb je naar aanleiding van deze gids vragen of specifieke wensen? Neem dan contact op met onze studieadviseurs op 030-4229900.  Zij kunnen je meer vertellen over onze programma’s en geven je graag een persoonlijk studieadvies. Graag tot snel!

Met vriendelijke groet,

Team NIVE Opleidingen