De nieuwe NIVE studiegids van 2021 is uit!

Wil jij jezelf ontwikkelen en blijvend impact hebben?

Digitalisering, veranderende wet- en regelgeving, nieuwe organisatievormen met bijbehorende processen en – niet te vergeten – de coronacrisis vereisen financieel professionals en controllers die stevig in hun schoenen staan. Zij zijn zich ervan bewust dat financials binnen organisaties nooit eerder zó’n belangrijke rol speelden als nu.

Werk jij als financieel professional of controller? Dan is het voor jou van groot belang om je kennis én je vaardigheden continu te optimaliseren. Zo zorg je ervoor dat je steeds up to date bent en dat je verzekerd bent van impact; nu en in de toekomst.

Bij NIVE Opleidingen ontwikkelen we programma’s die kennis, inzicht en vaardigheden combineren. Een beproefde mix die ervoor zorgt dat je je kennis direct kunt toepassen in je dagelijkse werkpraktijk. De toegevoegde waarde die jij daarmee levert, maakt van jou een betere en meer zelfverzekerde financieel professional. We zijn in staat om deze kennis off- en online (blended) over te dragen, zodat de werkvorm optimaal aansluit bij jouw werk- en privésituatie.

In deze gids vind je een compleet overzicht van alles wat NIVE Opleidingen je te bieden heeft: opleidingen, masterclasses, cursussen en het NIVE Controllerscongres. Je zult zien dat ons aanbod breed is en goed op elkaar afgestemd. En ook dat onze betrokken praktijk)docenten hierin een hoofdrol spelen, niet alleen als docent, maar ook als begeleidend coach.

Wij hopen dat deze gids je helpt bij het maken van de juiste opleidingskeuze. Heb je naar aanleiding van deze gids vragen of specifieke wensen? Neem dan contact op met onze studieadviseurs. Zij kunnen je meer vertellen over onze programma’s en geven graag een persoonlijk studieadvies.

Met vriendelijke groet,
Het Team van NIVE Opleidingen