De NIVE diploma-uitreiking van 30 oktober 2019

Op woensdag 30 oktober jl. vond de halfjaarlijkse diploma-uitreiking van NIVE Opleidingen plaats. Op deze feestelijke bijeenkomst in het Leerhotel in Amersfoort overhandigde NIVE Opleidingen aan de geslaagden hun diploma.

Niet iedereen was aanwezig om zijn diploma in ontvangst te nemen, maar met trots konden wij dit najaar aan maar liefst 100 kandidaten hun diploma uitreiken! Zij hebben met succes de HOFAM, Professional Controller, Assistent Controller of Cash- en Treasury Management opleiding afgerond.

De HOFAM scriptieprijs, die mogelijk wordt gemaakt door Financials for Financials, werd tijdens de diploma-uitreiking voor de 29e keer uitgereikt. Uit de best beoordeelde scripties maakten de scriptiedocenten een voorselectie van drie scripties. De examencommissie beoordeelt de betekenis van de scriptie voor het controllersberoep, originaliteit en actualiteit van het onderwerp, aanpak, uitwerking en de mate van toepasbaarheid in de praktijk. Dit jaar ging de eerste prijs naar André Maes (Controller bij Bakker Oilfield Supply Coevorden B.V.). Tweede is geworden Linda Kuhne (Assistent controller bij Nefkens Utrecht BV) en de derde prijs ging naar Arno te Brake (Manager Finance & Control bij Kramp).

Over financials for financials
Financials for Financials is een actieve vereniging van en voor professionals. Heel toegankelijk. Zonder al te veel verplichtingen. Maar met uitgebreide mogelijkheden om kennis te halen en kennis te delen. Om je vakinhoudelijk te verdiepen. Op de hoogte te blijven van de laatste relevante ontwikkelingen. En je netwerk te versterken.