De NIVE diploma-uitreiking van 31 oktober 2018

NIVE Opleidingen - Diploma-uitreiking 31-10-2018

Op 31 oktober jl. vond de halfjaarlijkse NIVE diploma-uitreiking plaats. Op deze feestelijke bijeenkomst in het Leerhotel in Amersfoort overhandigde NIVE Opleidingen aan de geslaagden hun diploma.

Niet iedereen was aanwezig om zijn diploma in ontvangst te nemen, maar met trots konden wij dit najaar aan maar liefst 83 kandidaten hun diploma uitreiken! Zij hebben met succes de HOFAM, Professional Controller, Assistent Controller of Cash- en Treasury Management opleiding afgerond.

De HOFAM scriptieprijs, die mogelijk wordt gemaakt door Financials for Financials, werd tijdens de diploma-uitreiking voor de 27e keer uitgereikt. Uit de best beoordeelde scripties maakten de scriptiedocenten een voorselectie van drie scripties. De examencommissie beoordeelt de betekenis van de scriptie voor het controllersberoep, originaliteit en actualiteit van het onderwerp, aanpak, uitwerking en de mate van toepasbaarheid in de praktijk. Dit jaar ging de eerste prijs naar Bram Roeleveld (financial bij Interface). Tweede is geworden Jan van Staveren (financieel directeur bij Stella fietsen) en de derde prijs ging naar Bert Korving (financieel manager bij Elha Cosmetics).

De komende periode zullen wij artikelen over de gewonnen scripties delen.

Over financials for financials

Financials for Financials is een actieve vereniging van en voor professionals. Heel toegankelijk. Zonder al te veel verplichtingen. Maar met uitgebreide mogelijkheden om kennis te halen en kennis te delen. Om je vakinhoudelijk te verdiepen. Op de hoogte te blijven van de laatste relevante ontwikkelingen. En je netwerk te versterken.