De NIVE diploma-uitreiking van 25 april 2018

NIVE diploma-uitreiking voorjaar 2018

Op 25 april jl. vond de halfjaarlijkse NIVE diploma-uitreiking plaats. Op deze feestelijke bijeenkomst in het Leerhotel in Amersfoort overhandigde Ina Kurvers, directeur van NIVE Opleidingen, aan de geslaagden hun diploma.

Met trots konden wij aan maar liefst 106 kandidaten hun diploma uitreiken! Zij hebben met succes de HOFAM, Professional Controller, Assistent Controller of Cash- en Treasury Management opleiding afgerond. Bekijk hier de foto’s van de diploma-uitreiking.

(Deel je de foto’s via LinkedIn? Dan vinden wij het leuk als je ons tagt via @NIVEopleidingen)

De HOFAM scriptieprijs, die mogelijk wordt gemaakt door Financials for Financials, werd tijdens de diploma-uitreiking voor de 26e keer uitgereikt. Uit de best beoordeelde scripties maakten de scriptiedocenten een voorselectie van drie scripties. De examencommissie beoordeelt de betekenis van de scriptie voor het controllersberoep, originaliteit en actualiteit van het onderwerp, aanpak, uitwerking en de mate van toepasbaarheid in de praktijk. Dit jaar ging de eerste prijs naar Jeanette van Duffelen. Tweede is geworden Bas Pelser en de derde prijs ging naar Inge Streumer.

De komende periode zullen wij artikelen over de gewonnen scripties delen.

Over financials for financials

Financials for Financials is een actieve vereniging van en voor professionals. Heel toegankelijk. Zonder al te veel verplichtingen. Maar met uitgebreide mogelijkheden om kennis te halen en kennis te delen. Om je vakinhoudelijk te verdiepen. Op de hoogte te blijven van de laatste relevante ontwikkelingen. En je netwerk te versterken.