De vernieuwde HOFAM.
Berekend op de toekomst.

Met veel trots kunnen wij jullie vertellen dat onze HOFAM opleiding is vernieuwd! Aanleiding hiervoor is o.a. de snel veranderende markt waar financials zich in bevinden. De vernieuwde HOFAM leidt financials op die niet alleen nu, maar ook in de toekomst het verschil kunnen blijven maken. Hieronder vertellen wij jullie graag meer over de vernieuwingen

In de vernieuwde HOFAM zijn er een aantal belangrijke verschillen. Naast de theorie van Financial Control en Business Control is er meer aandacht voor Business Management. In deze module leren we je om integraal bedrijfskundig naar je organisatie te kijken. Daarnaast is er veel meer aandacht voor de impact van technologische ontwikkelingen en leren we jou hoe jij deze ontwikkelingen ook daadwerkelijk kunt omzetten in praktische toepassingen. Ook is er meer aandacht voor het ontwikkelen van jouw persoonlijke ontwikkeling en professionele vaardigheden. In de opleiding hebben wij ook een aantal nieuwe vakken toegevoegd. Dit zijn bijvoorbeeld Business Analytics, Business Intelligence, Business modellen vanuit een duurzaam perspectief en Governance Risk & Compliance.

Vergroot je meerwaarde

Meerwaarde voor de organisatie, omdat een Qualified Controller (QC) zichzelf altijd terugbetaald. Meerwaarde voor collega’s op de afdeling, omdat ze hun opgedane kennis kunnen delen met allen die daar baat bij hebben. En meerwaarde voor onze deelnemers, omdat een goede opleiding niet alleen een toevoeging is aan hun CV maar ook een toevoeging voor de directie, die zo een daadkrachtig financial in huis haalt.

De vernieuwde HOFAM is de opleiding tot business controller,
die rekening houdt met vragen van vandaag en oplossingen voor morgen.

De vernieuwde HOFAM. Berekend op de toekomst.