Directiewissel NIVE, IBO en Geoplan

Graag informeren wij je over een directiewisseling bij NIVE Opleidingen, IBO Qualified Business School en Geoplan. Sinds 1 maart heeft Maurice Aarts het stokje van Ina Kurvers-ten Berge overgenomen in de rol van directeur. Ina gaat zich in een nieuwe rol richten op de innovatie van de programma’s.

Maurice: “Ik heb veel ondernemerservaring opgedaan in diverse managementrollen binnen de grote educatieve uitgeverijen en ben betrokken geweest bij het opnieuw opzetten van de opleiding van het RB, de branchevereniging voor Register Belastingadviseurs. Ik heb mij ten doel gesteld om NIVE Opleidingen, IBO Qualified Business School en Geoplan verder te laten groeien. Ik ben blij dat Ina aan boord blijft om de didactische en inhoudelijke aspecten van onze opleidingen voor haar rekening te nemen. Daarmee kan ik mij zelf meer focussen op de positionering van de drie organisaties en het marketing- en salesmanagement.”

Ina: “Met veel plezier blijf ik, als manager programmaontwikkeling en innovatie, bijdragen aan het succes van de drie organisaties. Ik volg mijn hart en ga mij bezig houden met het vernieuwen van bestaande opleidingen en het ontwikkelen van nieuwe programma’s. In deze innovatierol zal ik mijn opleidingskundige expertise én jarenlange ervaring in leren en ontwikkelen gebruiken om onze programma’s nog beter te laten aansluiten op de wensen en mogelijkheden van de markt.”

We wensen zowel Maurice als Ina heel veel succes met hun nieuwe functie en kijken uit naar de verdere ontwikkeling van onze organisaties.

Mocht je naar aanleiding van dit schrijven vragen of opmerkingen hebben, dan beantwoorden we die uiteraard graag. Je kunt ons hiervoor telefonisch bereiken
via 033 – 4229900 of per e-mail: info@niveopleidingen.nl