Over Dafir Kramer Msc BA

Dafir Kramer is consultant op het gebied van strategie en verandering bij DKSC. Zijn expertise betreft zowel strategische besluitvorming als verandermanagement. Zijn interesse ligt vooral bij het in de praktijk brengen van strategie en het plaatsen van de praktijk in strategisch perspectief. 

Dafir heeft meer dan 20 jaar ervaring als intern en extern organisatieadviseur. Hij vervulde vele opdrachten bij organisaties in zowel de commerciele als publieke sector en in in een verscheidenheid aan aan sectoren. 

Dafir heeft een Master of Science titel in Bedrijfskunde van de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waar hij strategie en verandermanagement studeerde. Daarnaast heeft hij deelgenomen aan het MBA programma van de McGill University in Montreal, Canada. Meteen na zijn afstuderen in 1998 begon hij met doceren in management development programma’s. Sindsdien heeft hij programma’s ontwikkeld en gedoceerd voor een veelheid aan bedrijven en aan universiteiten en business schools.

Als consultant en docent staat Dafir vooral bekend om zijn scherpe intellect, uitgebreide expertise, enthousiasme en het vermogen om bedrijfskundige kennis toegankelijk en praktisch te maken.