Hoe wij de mix van kennis, inzicht en vaardigheden overbrengen

Mix kennis inzicht en vaardigheden overbrengen - NIVE Opleidingen

Wij laten je graag zien wat ons onderscheidend maakt ten opzichte van andere opleidingsinstituten.

De programma’s die wij maken zijn een combinatie van kennis, inzicht én vaardigheden. Wij geloven in die mix, omdat die ervoor zorgt dat je de kennis die je opdoet, meteen in je werkpraktijk kunt inzetten. Dat maakt je een betere en meer zelfverzekerde professional.

In onze programma’s staan drie D’s centraal:

Denken
We stellen vragen. We leren jou als deelnemer om inzicht te krijgen, een mening te hebben en een oordeel te vormen. We leren je verder te kijken dan alleen theorie. Tijdens de lessen, maar vooral ook daarbuiten. We geven je nieuwe inzichten mee die je aan het denken zetten. Dat zorgt ervoor, dat je ook anderen aan het denken kunt zetten.

Doen
Doen staat in onze programma’s voor actief aan de slag gaan en kennis direct toepassen in de werkpraktijk. Leren door (praktijkopdrachten) te doen. Wij geloven in oefenen en in de kracht van de herhaling. Fouten maken mag!

Delen
Bij NIVE Opleidingen besteden we veel tijd aan samen werken en samen delen. Een persoonlijke benadering waarbij kennis, ideeën, inspiratie en ervaringen delen centraal staan. Delen is immers – en dat is niet voor niets een cliché – vermenigvuldigen. Deze aanpak vinden we van groot belang, omdat het onze overtuiging is, dat dit in je werkpraktijk dé manier is om verder te komen.

 


 

Neem voor een persoonlijk studieadvies contact op met Jolanda de Gans. Zij is bereikbaar op 033 422 99 00 of via info@niveopleidingen.nl.