Terugblik NIVE Controllerscongres 2019

Theater Gooiland in Hilversum was op dinsdag 16 april het decor van de zesde editie van het NIVE Controllerscongres. Sprekers van binnen en buiten het vakgebied gaven hun persoonlijke visie op de rol van de toekomstbestendige controller.

Dagvoorzitters Hidde van der Wal en Bert Gadellaa openden het programma en gaven het podium aan TEDxspreker, filosoof en trendwatcher Ruud Veltenaar. Ruud zette de 250 deelnemers aan het denken over hun eigen toekomst in een snel transformerende wereld. Een visie die duidelijk indruk maakte en waar nog lang over werd nagesproken op het congres.

Kennis- en powersessies
Tijdens de 13 break-out sessies kon iedereen de opgedane inzichten vertalen naar hun eigen rol als controller. Met sessies als creatieve verslaglegging, Triple C Cyber Crime Control en de 3e digitale revolutie werd er dieper ingegaan op specifieke vakkennis. Tijdens de powersessies kon men concreet aan de slag  met vaardigheden als ‘hoe overtuig ik in 1 minuut, geef ik betere adviezen en zeg ik wat vaker nee’.

Het slotpodium was voor cabaretiers Urgert & Van Deudekom. Zij gaven op geheel eigen wijze invulling aan hoe je succesvoller wordt dan je collega! Een mooie afsluiting van een geslaagde en ispirerende dag!

Bekijk de foto’s!
Kon je er niet bij zijn, maar toch een indruk krijgen van de sfeer? Bekijk dan de foto’s