NIVE Controllerscongres 2022

Kom jij ook naar hét NIVE Controllerscongres voor de financial op 12 oktober 2022?

Het congres staat in het teken van een duurzame toekomst. Van individuele ontwikkeling tot organisatie- en maatschappelijke vraagstukken. Je ontdekt in één dag hoe jij als financieel professional impact voor de toekomst kan realiseren. Raak geïnspireerd door topsprekers als Mathijs Bouman (milieu econoom), Paul Polman (oud CEO Unilever) en Guido Dubbeld (Oud CFO Eneco), ontmoet alumni en relaties in het controllerscafé, ontvang 5 PE-punten en sluit af met een knallend optreden van Op Sterk Water!

 

Meer informatie

Sprekers en programma

Toonaangevende sprekers presenteren hun visie en ervaringen op het gebied van duurzame economie, ethisch handelen, cyberveiligheid, technologie en verandertrajecten. Thema’s waarin jij als financial een verschil kunt maken! Daarnaast zijn er verschillende keuzesessies en een discussieprogramma over actuele onderwerpen waarvoor jij je kunt inschrijven.

Bekijk het programma

 

Wil jij als financieel professional geïnspireerd worden om verantwoord en duurzaam te handelen, in je eigen werk én in je positie om verandering te bekrachtigen? Schrijf je dan snel in voor hét NIVE Controllerscongres en ontdek in één dag hoe jij een rol van betekenis kunt spelen.

 

Schrijf je in

 

We kijken uit naar je komst op 12 oktober 2022!