NIVE Studiegids 2018

De NIVE studiegids voor 2018 is uit!


Klik hier om de nieuwe studiegids te downloaden.


  • Wat is uw droom op professioneel gebied?

  • Vindt u dat u optimaal presteert?

  • Waar haalt u uw kennis?

  • Beschikt u over de juiste vaardigheden?

  • Hoe wordt u geïnspireerd?

Nogal wat vragen die vast zo nu en dan door uw hoofd spelen. Voor mij geldt dat in elk geval wel. Vragen die op gezette tijden voorbij komen en niet zomaar met één antwoord zijn opgelost. Maar wel vragen die essentieel zijn voor ons als professional. Of het nu gaat over de volgende stap in uw carrière of om nog beter te worden in uw huidige rol, één ding is zeker:

In het verleden behaalde opleidingsresultaten bieden geen garantie voor een succesvolle toekomst, maar zijn wel een mooie basis om op voort te bouwen.

Om goed toegerust te zijn voor de wereld van morgen is het nodig dat u zich als professional voortdurend blijft ontwikkelen; nieuwe kennis op doet, nieuwe vaardigheden aanleert of reeds bestaande aanscherpt. Zo kunt u blijven voldoen aan de eisen van de markt en invulling geven aan uw persoonlijke wensen. Wij ondersteunen u daarbij graag. Voor u ligt onze nieuwe studiegids met daarin onze opleidingen en cursussen voor u als financieel professional die u kunnen helpen bij het vinden van antwoorden op uw vragen. Onze docenten combineren de actuele theorie van het vak met toepassingen in de praktijk. Onze opleidingen houden rekening met de juiste balans tussen werk, studie en privé leven. Onze studieadviseurs staan voor u klaar om samen de mogelijkheden bij NIVE Opleidingen te verkennen. Wij helpen u graag om antwoorden te vinden op vragen die u als professional bezig houden. Eén ding kan ik u alvast verzekeren:

Leren is van alle tijden en houdt nooit op.

Ina Kurvers-ten Berge
Directeur NIVE Opleidingen

 


Klik hier om de nieuwe studiegids te downloaden.