Over ons

NIVE Opleidingen biedt al ruim 35 jaar hoogwaardige opleidingen en cursussen voor financiële professionals in alle denkbare sectoren. De opleidingen en cursussen zijn praktijkgericht, interactief, actueel en gericht op kennis en vaardigheden waarmee financiële professionals “in control zijn” en zodoende waarde toevoegen aan de eigen organisatie. Sinds 2008 maakt NIVE Opleidingen onderdeel uit van Freia; een verzameling bedrijven die actief is op het gebied van opleiden en trainen.

Onderdeel van Freia

NIVE Opleidingen is onderdeel van de Freia Groep. Freia biedt als zakelijke, strategische partner individuele cursisten maximale persoonlijke ontwikkeling en draagt daarmee bij aan de strategische ontwikkeling van hun organisaties. Vanuit een heldere visie op opleiden en ontwikkelen, de verzamelde jarenlange ervaringen van de bedrijven die samen Freia vormen en de nodige expertise en creativiteit, zorgt Freia voor het afgesproken resultaat

Onze opleidingen

NIVE Opleidingen biedt beroepsopleidingen tot controller op diverse niveaus aan, zoals Professional Controller en de HOFAM. Daarnaast bieden wij beroepsopleidingen op het gebied van een specialisme zoals Cash Management, Treasury Management en Factoring Management.  Het zijn opleidingen waarmee u, als controller of financieel professional, het verschil gaat maken en waarmee u verder komt in uw carrière. U wordt praktijkgericht opgeleid en haalt een door de markt erkende titel.

Onze cursussen

NIVE Opleidingen investeert graag in uw persoonlijke ontwikkeling. Hiervoor bieden wij controllers en financiële professionals praktijkgerichte en compacte cursussen, op HBO (+) niveau en gericht op vakinhoudelijke kennis en vaardigheden op het gebied van Financieel Management & Controlling. Met een cursus behaalt u blijvend resultaat. U verdiept uw kennis waarmee u “in control” blijft en vergroot uw vaardigheden waarmee u meer rendement haalt uit uw functie en waarmee u waarde toevoegt aan uw organisatie.

Incompany trajecten

Wilt u een hele afdeling, groep of managementteam opleiden? Dan biedt een incompany of een maatwerktraject u veel voordelen. Al onze financiële programma’s kunnen binnen uw organisatie worden uitgevoerd of specifiek voor uw organisatie worden ontwikkeld. NIVE Opleidingen gaat uit van uw opleidingswensen en garandeert een perfecte aansluiting van haar financiële programma’s bij uw organisatie.

 

^