Ontvang €1000,- opleidingsbudget van de overheid via het STAP-budgetLees hier meer over de regeling

Studieadvies

Het kiezen van een opleiding is een heel proces. Een proces waarbij je tegen tal van vragen kunt aanlopen. Het maken van een juiste keuze is echter belangrijk voor de stappen die je wilt maken in je carrière. Wij helpen je hier graag bij! Onze studieadviseurs kunnen een goed beeld geven wat je in de opleiding kunt verwachten en waar je na afronding van de opleiding staat. De opzet, werkwijze, groepssamenstelling en benodigde studiematerialen lichten zij graag toe. Ook voor andere inhoudelijke vragen over bijvoorbeeld vooropleiding, werkervaring en toelatingseisen lichten zij graag toe.

Studiekeuzetest
Onze studiekeuzetest helpt je bij het vinden dan de juiste opleiding en/of cursus. Door middel van drie korte en simpele vragen rolt er een advies uit dat past bij jouw wensen.

Informatiebijeenkomsten

Ben jij je nog aan het oriënteren op de juiste opleiding? Dan ben je van harte welkom bij een van onze informatiebijeenkomsten. De informatiebijeenkomsten van NIVE Opleidingen vinden plaats door heel Nederland. Tijdens een informatiebijeenkomst krijg je een goed beeld van de betreffende opleiding en van NIVE Opleidingen als opleidingsinstituut. Een docent en studieadviseur vertellen je alles over de opleiding, de opbouw, het studiemateriaal en andere praktische zaken. Je woont bovendien een proefles bij en maakt kennis met potentiële mededeelnemers. Natuurlijk is er voldoende gelegenheid om al je vragen te stellen.

Bekijk hier de agenda van de informatiebijeenkomsten

 

PE-Academy

De Permanente Educatie (PE) Academy van NIVE Opleidingen biedt financials de mogelijkheid om actuele vakkennis op te doen en te voldoen aan de Permanente Educatie verplichting.

Klik hier om ons aanbod te selecteren op basis van PE-uren.

Controllersleerlijn

Benieuwd hoe de opleidingen en cursussen zich tot elkaar verhouden? Hieronder zie je de opbouw en doorstroommogelijkheden van ons aanbod:

Leerlijn controllersopleidingen - NIVE Opleidingen

Studieadvies

Studieadvies

Voor meer informatie of een persoonlijk advies kun je vrijblijvend contact opnemen met onze studieadviseurs. Onze studieadviseurs zijn per telefoon of e-mail bereikbaar. Samen met jou bekijken zij graag de mogelijkheden.

Andere contact mogelijkheden

Bezoekadres
Buitenplaats De Heiligenberg
Heiligenbergerweg 5
3833 AC Leusden

Postadres
Postbus 48
3830 AA Leusden

Algemeen
E: info@niveopleidingen.nl
T: 033 – 422 9900

Plan een adviesgesprek