Persoonlijk studieadvies

Voor het bepalen van de juiste richting

Het kiezen van een opleiding is een proces

Tijdens dit proces zijn er tal van vragen waar je tegenaan kunt lopen.

Onze studieadviseurs kunnen een goed beeld geven wat je in de opleiding kunt verwachten en waar je na afronding van de opleiding staat. De opzet, werkwijze, groepssamenstelling en benodigde studiematerialen lichten zij graag toe. Ook voor andere inhoudelijke vragen over bijvoorbeeld vooropleiding, werkervaring en toelatingseisen lichten zij graag toe.

Wij helpen je hier graag bij!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Adviesgesprek

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Heb je vragen over één van onze opleidingen of wil je sparren over jouw ontwikkelmogelijkheden? Neem voor vrijblijvend advies contact op met een van onze studieadviseurs. Samen bekijken we de mogelijkheden en helpen we je bij het kiezen van een passend leertraject.

Via dit formulier maak je een afspraak met onze studieadviseur. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging per mail. Kies je voor een informatiegesprek via Microsoft Teams, dan sturen we je voor aanvang een link om deel te nemen aan het gesprek.

Plan gesprek

Voor iedereen die het nog niet (zeker) weet.

Voor iedereen die zich aan het oriënteren is op een opleiding, organiseren wij informatiebijeenkomsten of proeverijen. Deze vinden meerdere keren per jaar online plaats. Iedere opleiding heeft een eigen informatiebijeenkomst waar je kosteloos aan kunt deelnemen.

Aanmelden informatiebijeenkomsten