Ontvang €1000,- opleidingsbudget van de overheid via het STAP-budgetLees hier meer over de regeling

Controlling

Filter het aanbod:

HOFAM Business Control & Business Management is een 9 maanden durende opleiding die bestaat uit tien vakken. Naast de theorie én de toepassing daarvan in deze tien vakken besteden we aandacht aan technologische ontwikkelingen en werk je aan jouw professionele vaardigheden en attitude.


Aantal PE-uren: 105

HOFAM Financial Control is een 9 maanden durende opleiding die bestaat uit vijf vakken op het gebied van Financial Control. Naast de theorie én de toepassing daarvan in deze vijf vakken besteden we aandacht aan technologische ontwikkelingen en werk je aan jouw professionele vaardigheden en attitude.


Aantal PE-uren: 111

Wil jij het verschil maken in je organisatie? Vergroot je meerwaarde en doe de HOFAM opleiding tot Qualified Controller (QC). Benieuwd naar het programma? Wij vertellen je graag meer tijdens een van onze informatiebijeenkomsten.


Aantal PE-uren: 222

Wil jij doorgroeien naar een beleidsbepalende functie en heb jij de ambitie om een volwaardige partner op beleidsniveau te worden? Met de Master Finance & Control ben je in staat strategische beslissingen te nemen en bedrijfsprocessen te sturen.


Aantal PE-uren:

Wil jij jouw kennis en vaardigheden toekomstbestendig maken? Wil je jouw (financiële) verhaal beter onderbouwen en over de bühne brengen? En wil je kennis en ervaringen uitwisselen met gelijkgestemden? Dan is deze opleiding iets voor jou!


Aantal PE-uren: 0

De opleiding Professional Controller (PC) is een opleiding waarmee jij je in 1 jaar voorbereidt op de functie en werkzaamheden van een controller. Je ontwikkelt een brede kijk op finance, waarmee jij persoonlijk en binnen jouw organisatie een groei doormaakt. Naast de inhoudelijke vakken werken we ook aan persoonlijke vaardigheden


Aantal PE-uren: 0
Startdata
{{ date.date }} | {{ date.location }}

Aantal PE-uren: {{ result.pe }}

Startdata
{{ date.date }} | {{ date.location }}

Aantal PE-uren: {{ result.pe }}

Plan een adviesgesprek