De 31e HOFAM scriptieprijs

Door de aangescherpte corona-maatregelen kon de diploma-uitreiking dit najaar niet doorgaan. Maar we konden gelukkig wel voor de 31e keer de HOFAM scriptieprijs uitreiken! Het is een prijs die we halfjaarlijks uitreiken aan degene die de beste scriptie heeft geschreven als afronding van de HOFAM opleiding tot Qualified Controller (QC).

De scriptie van Decima Versluis is door de jury als beste beoordeeld. De tweede prijs is gewonnen door Marlon Willems – de Rijck en de derde prijs is gegaan naar Lhyno Frederikslust.

1. Decima Versluis – Project Controller & Project Finance Administrator bij Royal HaskoningDHV. Decima schreef haar scriptie over Becoming a true business partner, en werd door de examencommissie als winnaar gekozen door de betekenis van de scriptie voor het controllersberoep, originaliteit en actualiteit van het onderwerp, aanpak, uitwerking en de mate van toepasbaarheid in de praktijk.

2. Marlon Willems – de Rijck – Financial business controller bij Delta Scholengroep. Marlon schreef haar scriptie over het verbeteren van managementinformatie.

3. Lhyno van Frederikslust – Financial Controller bij Roland Berger. Lhyno schreef zijn scriptie over Kostprijzen en Customer Profitability binnen management consultancy.

Nogmaals van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie!

 

Over de HOFAM scriptieprijs

Uit de best beoordeelde scripties maakten de scriptiedocenten een voorselectie van drie scripties. De examencommissie beoordeelt de betekenis van de scriptie voor het controllersberoep, originaliteit en actualiteit van het onderwerp, aanpak, uitwerking en de mate van toepasbaarheid in de praktijk. De prijs wordt mede mogelijk gemaakt door Financials for Financials.

HOFAM, dé opleiding tot Qualified Controller (QC)
Ook interesse in de opleiding tot Qualified Controller? Klik dan hier voor meer informatie.